Joy Convent

Joy Convent 22/10

Lördagen den 22/10 JOY CONVENT i Mölnvik

Alla våra medlemmar bjuds på gruppträningspass utöver det vanliga. Under en hel förmiddag kastar vi om passen och bjuder in gästinstruktörer som kan inspirera och peppa till rolig träning. 

Du bokar passen precis som vanligt i appen eller på hemsidan tidigast 2,5 dagar innan. Vi öppnar bokningen kl 12.00 mitt på dagen.

Under dagen kommer det finnas utställare som säljer produkter som kläder, inredning, mat och skönhetsprodukter. 

JOY CONVENT SCHEMA:
Bootylicious med Mathilda kl 09.15
Easy Line 'a la 80-tal med Susanna  09.20
Spinning kl 09.30 med Sanna Ps favorittema: Darin
Core 10.20 med Susanna
AerobicMix med Oscar Jöback kl 10.30

Spinning a la 80-tal kl 11.00 med Susanna
Balance Flexibility kl 11.45 med Malin

Bootylicious Effektiv styrketräning för lår, rumpa och mage!
Bootylicious är den perfekta klassen för dig som vill träna hårt och effektivt. På köpet blir du starkare, snabbare och bränner rejält med kalorier. Du jobbar i tidsintervaller om ca 30-45 sekunder och bestämmer själv hur mycket du ska ta i!

Aerobic Mix Energifyllt danspass för alla.

Dans som alla klarar av till härlig musik. Upplev ett glädjefyllt pass med roliga effekter, artisteri och rytm. Oscar kommer att göra dig till en mästare. Måste upplevas.

EasyLine a la 80-tal
Cirkelpass med maskiner och mellanstationer. Kom gärna utklädd själv i 80-tals kläder till passet. Du kommer att få jobba med tidstypiska styrkeövningar - "kniiiiiiip".

Body Balance Flexibility
Ett lite kortare Balancepass där vi koncentrerar oss på att bli mjuka och smidiga. Vi hoppar över Pilates-/styrkelåtarna. Mjukt, skönt, stretchigt och alldeles underbar avslutning på dagen.