Nyheter

Vätterngruppen, en cykelutmaning

Nu startar Body Joy en cykelgrupp med ambitionen att cykla Vätternrundan tillsammans på 10h. Har du någon gång funderat på hur det känns att vara en del av ett cykelteam som hjälper varandra till nya stordåd? Nu har du chansen!!

Läs mera

Boka din plats i TeamTraining till hösten

Träna i Team med Personlig tränare. Vi startar nya grupper i höst. Ta reda på vilka grupper som startar och lägg en intresseanmälan till Lollo .

Läs mera

Träna med PT Lollo i sommar

Håll igång hela sommaren och träna tillsammans med en Personlig Tränare. Unna dig en riktig träningsboost under din lediga tid.

Läs mera

Kajakkväll på Norråva

Horisontkajak bjuder alla Body Joys medlemmar på en gratis prova-på-dag. Testa att paddla. Det finns instruktörer som hjälper dig att komma igång.

Läs mera

Ute-spinning på Mölnviks altan

Fredagsmorgon den 15/6 gör vi som vi alltid gör innan midsommar.

Läs mera

Nya releaser på Les Mills-passen

Vi byter musik, rörelser och focus på våra populära pass. Tag med en vän och träna tillsammans från början av ett nytt kvartal. Garanterat ny träningsvärk och spännande övningar.

Läs mera

Uteträning i Hamnen

Body Joy bjuder alla som bor i Gustavsberg på träning i sommar. Träna utomhus på sommaren i Hamnen.

Läs mera

Föreläsning Vad händer med kroppen i Klimakteriet?

Varför går man upp i vikt och vad kan man göra för att må bra? Föreläsning med Cathrine Schück. Söndagen den 29/4 kl 14.00-15.30 i Mölnvik.

Läs mera

Tillsammans samlade vi in drygt 110 000 kr!

Tack till alla som var med om att slå Sverigerekord. Läs mer...

Läs mera

PT kan betalas med friskvårdsbidrag

Det står nu klart att personlig träning kommer vara möjligt att köpa med det friskvårdsbidrag anställda kan få från sin arbetsgivare.

Läs mera