Spin Of Hope 2015

Vi LYCKADES!

Vårt mål var 100.000 kr till Barncancerfonden! Vi överträffade målet, 120 000 kr!

TACK alla som var här och bidrog till vår Spin of Hope. Alla gjorde verkligen sitt yttersta för att det skulle bli en lyckad dag. Drygt 700 personer sprang igenom våra lokaler under denna dag.

Cyklarna hölls rullande i 12 timmar och lagtröjorna satt på cyklisterna. Alla gick hem med goodiebags med gåvor från samarbetspartners. Lotterierna sålde nästan slut. Mackor, korv och dricka såldes hela dagen. 

Fullfart hela dagen med härliga spellistor och varierande tema på passen. Vilken ENERGI!!

Till sist hade vi ett levande band som satte fart på cyklisterna. Vilket ÖS! Det var en bra start på en fortsatt kväll. Självklart avslutade vi med en pubkväll, After Spin! 

Spin of Hope 28/3

Vi ska trampa Spin of Hope för barn med cancer - Du är väl med?

I Spin of Hope kan du bilda ett, eller flera lag om max 12 personer som tillsammans håller igång en spinningcykel under 12 timmar. Eventet körs på ett 100-tal anläggningar runt om i landet.

På Body Joy håller vi med instruktörer och olika tema på underhållning under varje timme. Du behöver inte ha cykelvana för att delta - bara en god vilja. Målet är att samla in 100 000 kr under dagen på Body Joy och totalt över 4 miljoner kronor till Barncancerfonden.

Du kan bidra på flera olika sätt. Om du vill veta mer om Spin of Hope så kan du läsa mer HÄR!

1. Bilda ett eller flera lag. Fråga släkt och vänner eller på företaget. Ditt lag har en startkostnad på 1500 kr för en "vanlig" cykel eller 3000 kr för en "guld" cykel beroende på hur mycket ni vill skänka till Barncancerfonden. Gå in på Body Joys egen Spin of Hope sida och namnge laget samt betala betala till Barncancerfonden HÄR!

2. Vill du bidra en timme i ett lag så har Body Joy redan anmält tre lag. Du kan sätta upp dig på en timme på en av Body Joys Cyklar. Anmäl dig i receptionen och betala ditt bidrag till Barncancerfonden. 150 kr för en vanlig cykelplats eller 300 kr för en guld-cykelplats.

3. Vill du bidra utan att cykla? Då kan du gå in HÄR! och ge din gåva som du vill. Eller så besöker du Body Joy och upplever vårt härliga event, köper lotter, lyssnar på föreläsning, köper armband eller äter lite mat. Då kommer alla pengar du handlar för att gå till Barncancerfonden.

Har du frågor? Kontakta projektledare Lena Hedlund

lena.hedlund@bodyjoy.se eller telefon 08-574 102 60.

Schema för Spin of Hope 28/3 2015

07.00Morgon-RockMonica & Monica
08.00Duracell-passetLollo Jansson
09.00BergspassetMia ÖHlin
10.00Kak-spinningSanna Persson
11.00Latin-spinningKent Söderström
12.00TRT-15Karin Elg Team Rynkeby 
13.00BuddhaBahr SpinningSissel Rasmussen
14.00Läkar-RockJohannes Lind Team Rynkeby
15.00Genom ett regnigt EuropaJohanna Ågren Team Rynkeby
16.00London TourSanna Friborg
17.00Heavy MetalSanna Friborg &Jennie Bennermalm
18.00Live Spin med bandet LÅT STÅ!Håkan Friborg

Här är lite bilder från förra årets Spin of Hope

Cecilia Berg föreläser kl 13.00

Cecilia berättar om cancer ur ett syskonperspektiv.

Cecilia förlorade sin lillebror Christian i barncancer när hon var 11 år. Han kämpade för livet när han åkte fram och tillbaka till sjukhuset, opererades och strålades. Cecilia kämpade istället med sorgen efter hans död. Sommaren 2014 cyklar hon till London för att sprida budskapet att vi alla kan kämpa för livet!

Nu cyklar Cecilia med Ride of Hope i England i sommar.

<< Tillbaka