Spin of Hope 2017

Vi slog rekord! Tack!

Tack för ditt/ert bidrag till vårt insamlingsevent till BarnCancerfonden under lördagens Spin of Hope den 25/3 på Body Joy i Mölnvik.

Vi hade en fantastisk dag med ca 600 personer som besökte oss och bidrog med "sina ben". De flesta var här och cyklade eller tränade på något sätt, men framför allt köptes det lotter, fika, korv och kaffe. 

Tillsammans samlade vi  in ca 131 000 kr under denna dag! 

Målet var 100 000 kr så vi är överväldigade, tacksamma och lyckliga här på Body Joy & Team Rynkeby Täby som hjälpte oss med hela eventet. Utan alla generösa deltagare hade vi aldrig lyckats så bra. Det är oerhört fint och generöst av er att  ge så mycket pengar och energi, vilket förgyller hela eventet. Vi hoppas att ni vill vara med nästa år igen.Tillsammans har vi gjort en god gärning.

Se filmen om Spin of Hope

Upp

Spin of Hope 25/3

Vi ska trampa Spin of Hope för barn med cancer - Du är väl med?

Skänk pengar till barnen!

Vi ska köra Spin of Hope till förmån för Barncancerfonden. 

Vår träningssal kommer att fyllas av 40 lag som håller igång en cykel under 12 timmar av max 12 personer per lag. 

Låt oss hjälpas åt genom att bilda lag och spinna till förmån för Barncancerfonden. Målet är att samla in över 100 000 kronor på Body Joy.

I Spin of Hope kan du bilda ett, eller flera lag om max 12 personer som tillsammans håller igång en spinningcykel under 12 timmar. Eventet körs på ett 100-tal anläggningar runt om i landet.

På Body Joy håller vi med instruktörer och olika tema på underhållning under varje timme. Du behöver inte ha cykelvana för att delta - bara en god vilja. Målet är att samla in 100 000 kr under dagen på Body Joy och totalt över 5 miljoner kronor till Barncancerfonden.

VAR? Här hos oss i Mölnvik, samt på ytterligare cirka 100 anläggningar i landet

NÄR? Lördagen den 25 mars 2017, kl 07.00-19.00 

HUR MÅNGA? 1–12 personer/lag 

HUR MYCKET? 1500 kr/lag för en bascykel eller stötta Barncancerfonden lite extra och välj en guldcykel för 3 000 kr/lag. Hela beloppet går till Barncancerfonden. 

LÄS MER OCH BOKA DIN CYKEL PÅ www.spinofhope.se

Klart vi är med! Hur gör man?

Du kan bidra på flera olika sätt. Om du vill veta mer om Spin of Hope så kan du läsa mer om eventet  HÄR!

1. Bilda ett eller flera lagGör så här!

  • Fundera ut ett namn på ditt lag och välj Guld- eller Bascykel. Det är ingen skillnad på cyklarna, skillnaden är hur mycket pengar du vill skänka till barnen. Anmäl och betala direkt till Barncancerfonden HÄR!
  • Bemanna dina 12 timmar med dina vänner, arbetskamrater, träningskompisar osv. Du fixar med dina lagmedlemmar själv. Vi behöver inte veta vem som cyklar, bara att nån kommer att hålla cykeln rullande under hela dagen.
  • Ju tidigare du bokar din cykel desto bättre plats får du i salen.

2. Vill du bidra en timme i ett lag så har Body Joy redan anmält två lag. Du kan sätta upp dig på en timme på en av Body Joys Guld-Cyklar. Anmäl dig i receptionen och betala ditt bidrag till Barncancerfonden. 300 kr för en guld-cykelplats.

3. Vill du bidra utan att cykla? Då kan du gå in HÄR! och ge din gåva som du vill. Eller så besöker du Body Joy och upplever vårt härliga event, köper lotter, lyssnar på föreläsning, köper armband eller äter lite mat. Då kommer alla pengar du handlar för att gå till Barncancerfonden.

Har du frågor? Kontakta projektledare Lena Hedlund

lena.hedlund@bodyjoy.se eller telefon 08-574 102 60.