Spin of Hope 2019

Tusen Tusen Tack

Tack för ditt/ert bidrag till vårt insamlingsevent till BarnCancerfonden under lördagens Spin of Hope den 30/3 på Body Joy i Mölnvik.

Tillsammans samlade vi in
drygt 133 000 kr!

Vi är överväldigade, tacksamma och lyckliga här på Body Joy & Team Rynkeby God Morgon Täby som hjälpte oss med hela eventet. Utan alla generösa deltagare hade vi aldrig lyckats så bra. Det är oerhört fint och generöst av er att  ge så mycket pengar och energi, vilket förgyller hela eventet. Vi hoppas att ni vill vara med nästa år igen. Tillsammans har vi gjort en god gärning.

Vi hade en fantastisk dag med ca 600 personer som besökte oss och bidrog med "sina ben". De flesta var här och cyklade eller tränade på något sätt, men framför allt köptes det lotter, fika, korv och kaffe. 

Spin of Hope 2019 slog alla rekord!

Den 30 mars firade Spin of Hope 10-årsjubileum och över 30 000 motionärer över hela landet valde att hoppa upp på cykelsadeln, kämpa och bidra. När hela insamlingen räknats ihop med anmälningsavgifter, swishade gåvor och extra bidrag från sponsorer som gymmen dragit in landar summan på drygt 6,5 miljoner kronor!

Korta fakta om barncancer

  • Varje dag insjuknar ett barn i Sverige i cancer.
  • Cancer är det vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1 och 14 år i Sverige.
  • Den genomsnittliga överlevnaden för barn med cancer är 80 procent, men det varierar mycket beroende på cancertyp.
  • 7 av 10 barncanceröverlevare drabbas av sena komplikationer.
  • Barncancerfondens vision är att utrota barncancer.