Spin of Hope 2019

Vi ska trampa Spin of Hope för barn med cancer - Du är väl med?

Skänk pengar till barnen!

Vi ska köra Spin of Hope till förmån för Barncancerfonden. 

Vår träningssal kommer att fyllas av 40 lag som håller igång en cykel under 12 timmar av max 12 personer per lag. 

Låt oss hjälpas åt genom att bilda lag och spinna till förmån för Barncancerfonden. Målet är att samla in över 100 000 kronor på Body Joy.

I Spin of Hope kan du bilda ett, eller flera lag om max 12 personer som tillsammans håller igång en spinningcykel under 12 timmar. Eventet körs på ett 100-tal anläggningar runt om i landet.

På Body Joy håller vi med instruktörer och olika tema på underhållning under varje timme. Du behöver inte ha cykelvana för att delta - bara en god vilja. Målet är att samla in 100 000 kr under dagen på Body Joy och totalt över 5 miljoner kronor till Barncancerfonden.

VAR? Här hos oss i Mölnvik, samt på ytterligare cirka 100 anläggningar i landet

NÄR? Lördagen den 30 mars 2017, kl 07.00-19.00 

HUR MÅNGA? 1–12 personer/lag 

HUR MYCKET? 1500 kr/lag för en bascykel eller stötta Barncancerfonden lite extra och välj en guldcykel för 3 000 kr/lag. Hela beloppet går till Barncancerfonden. 

LÄS MER OCH BOKA DIN CYKEL PÅ www.spinofhope.se

Klart jag ska vara med!! Hur gör jag?

Du kan bidra på flera olika sätt. Om du vill veta mer om Spin of Hope så kan du läsa mer om eventet  HÄR!

1. Bilda ett eller flera lagGör så här!

  • Fundera ut ett namn på ditt lag och välj Guld- eller Bascykel. Det är ingen skillnad på cyklarna, skillnaden är hur mycket pengar du vill skänka till barnen. Anmäl och betala direkt till Barncancerfonden HÄR!
  • Bemanna dina 12 timmar med dina vänner, arbetskamrater, träningskompisar osv. Du fixar med dina lagmedlemmar själv. Vi behöver inte veta vem som cyklar, bara att nån kommer att hålla cykeln rullande under hela dagen.
  • Ju tidigare du bokar din cykel desto bättre plats får du i salen.

2. Vill du bidra en timme i ett lag så har Body Joy redan anmält flera lag. Du kan sätta upp dig på en timme på en av Body Joys Cyklar. Anmäl dig i receptionen och betala ditt bidrag till Barncancerfonden. 125 kr för en timmes cykling. Eller så mycket som du vill ge till Barncancerfonden.

3. Vill du bidra utan att cykla? Då kan du gå in HÄR! och ge din gåva som du vill. Eller så besöker du Body Joy och upplever vårt härliga event, köper lotter,  köper armband eller äter lite mat. Då kommer alla pengar du handlar för att gå till Barncancerfonden.

Har du frågor? Kontakta projektledare Anja Jussila

anja.jussila@bodyjoy.se eller telefon 08-574 102 60.

Ge en gåva!

Vill du bidra till insamlingen?

Swisha till:
Team Rynkeby Täby
1235703020
skriv: BodyJoy Spin of Hope

Det är vår samarbetspartner Team Rynkeby Täby som tar emot gåvorna på swish. Body Joy och Team Rynkeby har samarbetat i 8 år. 

Klicka HÄR för att boka en av Body Joys 40 cyklar!

Om du bokar tidigt får du en skylt på en cykel med ditt valda lagnamn, redan den dan du bokar!

Bra reklam för företaget eller gruppen du representerar!