Vätterngruppen en cykelutmaning

Vätterngruppen, en cykelutmaning

Vill du hänga med på årets cykelutmaning?

Vi har startat en cykelgrupp med ambitionen att cykla Vätternrundan tillsammans på 10 timmar. Det går fortfarande att anmäla sig.
  
Har du någon gång funderat på hur det känns att vara en del av ett cykelteam som hjälper varandra till nya stordåd? Nu har du chansen!!

Som deltagare i Vätterngruppen får du ett individuellt anpassat träningsprogram, lära dig cykla i grupp (både teori och praktik)  Lär dig hur du cyklar i klunga, hur man kommunicerar, hur man kör om, hur man dricker och äter samtidigt som man cyklar, teknikpass inne och utomhus, hur man lagar punktering etc.

Vi startar hösten med ett maxpulstest samt individuell intervju som underlag för ditt träningsprogram. I höst genomför vi 10 cykelpass tillsammans i Body Joys spinningsal, ett 60 minuters pass per vecka på torsdagskvällarna. Övriga pass genomför du i egen regi. Efter årsskiftet genomför vi en halvtidsuppföljning samt 14 cykelpass tillsammans, vi cyklar ute så snart vädret tillåter. Utepassen kommer att variera i tid, från ca 90 minuter till enstaka långpass. Tillsammans blir vi starkare!

Anmäl dig till krister.arnell@remove-this.gmail.com

Gruppen kommer att coachas av Krister Arnell. Krister har idrottat hela sitt liv, och de sista 10 åren med fokus på cykling. Krister har genomgått Riksidrottsförbundets tränarutbildning och genomförde i somras Vätternrundan under 8h.

Priser och datum

Medlemspris för hela upplägget: 6995 kr/person (icke medlem 8995 kr)


I priset ingår:
personligt upplägg
gemensamma spinningpass Torsdagar kl 19.00 i Hamnen
Body Joy - cykelkläder

Startavgiften till Vätternrundan ingår inte i priset.