Yoga-retreat på hemmaplan 4/11

Yogaretreat på hemmaplan 4/11

Denna söndagsförmiddag bjuder vi alla medlemmar på en fridfull och lärorik stund i Mölnviks stora sal.
Start kl 08.00 och vi beräknar att vi är klara ca 12.00.

Kom gärna i god tid, iklädd mjuka kläder, varma överdragskläder och sockor. Ta med din egen kudde och filt. Försök att ge dig själv en lugn morgon med så få intryck som möjligt innan du kommer till denna Mindfulness workshop. Låt bli telefonen och sociala medier om du kan. 

Breath for Life
HanthaYoga Andetaget & Meditation

Gör jag rätt i mina yogapositioner?
Hur andas man riktigt djupt?
Vad är meditation?

07.30-07.50 Incheckning och alla kommer på plats
08.00-09.00 Hahta Yoga flow med Jessica Westberg
09.00-09.30 Paus! Yoga-Frukost 
09.30-10.15 Andetag är liv med Jessica Huss
10.15-10.30 Kort paus
10.30-12.00 Meditation och Yinyoga med Mari Hall

Kom ombytt och klar i mjuka kläder. Medtag sockor, filt, kudde och vattenflaska samt försök att få så lite intryck på morgonen som möjligt. Gör saker långsamt, undvik tv o radio, ät en lätt frukost. Kom till Body Joy med ett öppet sinne och nyfikenhet! 

Inledning Hahta Yoga flow med Jessica Westberg
Jessica håller ett mjukt uppväckande yogapass med fokus att landa i ditt center, där du är mer tydlig, effektiv och full av energi. Ett flödande rörelsemönster med andetaget som ger liv och energi.

Andetag är liv med Jessica Huss
Ditt andetag är länken mellan kropp och själ. Kontakten inåt. Ditt tillstånd påverkar ditt andetag. Och tvärtom; hur du andas påverkar ditt tillstånd. Genom närvaro i andetaget, medvetenhet om kroppen och ett utforskande av några av de yogiska andningsteknikerna kommer vi närmare balans.

Meditation och Yinyoga med Mari Hall
All Maris yoga har syftet att läka på ett djupt plan. Maris uppgift är att du ska känna dig trygg och stark i det du gör oavsett nivå. Maris yoga är kravlös och folklig. Det innebär att den är enkel men inte att det inte kommer att kännas, eller vara tufft ibland. Det innebär att du kommer att lära dig att handskas med det tuffa i ett avslappnat tillstånd; som du sen kommer att kunna ta med dig in i vardagen så att det tuffa blir mer lätthanterligt. Du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet för att klara av Maris yoga och du kommer att lämna klassen med ett helt annat lugn och trygghet i varenda cell i din kropp


En lättare frukost ingår. 
Denna aktivitet är kostnadsfri för Body Joys medlemmar. 

Anmälan görs på din app i telefonen, eller bokningen på vår hemsida redan nu. Maxantal 40 personer.

Boka HÄR!

Varmt välkomna!

Jessica Westberg
Jessica Huss
Mari Hall