Barn&Ungdom

ANMÄL DIG HÄR!

Body Joy får över 300 barn och ungdomar att röra på sig!

Massor av barn, både killar och tjejer, dansar, hoppar klättrar och övar på sina dans-moves i våra lokaler varje termin. En del går i någon av våra barn & ungdomsgrupper och en del har ett juniormedlemskap och kan då träna på våra gruppträningspass. Det är underbart att få ha er alla i vår verksamhet. 

Vi har aktiviteter för alla mellan 2 och 16 år. För dig som vill dansa erbjuder vi Funkykidz, Jazzdans, Show/Jazz, förberedande Showgrupp & vår Showgrupp.

Vill du röra dig och bli svettig på annat sätt än dans så väljer du våra Multi grupper. Här kommer du att få röra dig till härlig populär musik och prova på olika träningsupplägg under terminen. I de yngre åldrarna fokuserar vi på lekar och övningar och grundrörelser som främjar barnens motoriska utveckling och ökar deras inlärningsförmåga. I de äldre grupperna kommer vi att prova på ett smörgåsbord av det som våra vuxna tränar, fast anpassat till våra juniorer så klart. Vi fokuserar på bra teknik och nyttan med just den träningen. Vi kommer att få besök av olika tränare under terminen som är specialister på just sin klass.

Vi stärker självförtroende och sprider glädje genom rörelse till alla barn.

Vi håller till i våra egna lokaler i Mölnvik och i Gustavsbergs hamn och även i Brunns skola.

Läs mer om vad verksamheten innehåller under respektive namn. 

I våra grupper välkomnar vi alla till lek och rörelse utan tävling och prestationskrav. Alla barn ska kunna delta utifrån sin egen motoriska förmåga samt börja på sin egen nivå för att kunna känna att "jag kan".

Vi vill motivera och inspirera alla små och stora barn att röra på sig på ett lust- och glädjefullt sätt. Vi vill även bidra till en sund inställning till kost och motion redan i tidig ålder. Barn gör aldrig fel rörelse, bara en annan.

Ibland kan det vara svårt att få ihop ekonomin med allt i livet och med många barn. Har du eller någon du känner svårt att betala för en hel termin på en gång så kan man alltid kontakta oss för att dela upp betalningen. Kanske kan man inte ens betala delar av deltagaravgiften. Är det så? Då kan du kontakta oss med ett mail och ansöka om rabatterat pris med en motivering till varför.

Maila oss på barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se och motivera varför just du behöver hjälp. Vi har ett antal platser varje termin som vi fördelar mellan de olika grupperna.

Body Joy´s värdeord/kärnvärden

 

Träningsglädje Rörelseglädje för kropp och själ där skratt, bus och energi är en naturlig del.
Ombryelse Den personliga och familjära atmosfären genomsyras av omtanke och ombryelse.

Wellness Här finns det livskvalitet, det goda livet och en meningsfull tillvaro som förhöjer självkänslan. Alla passar in och alla kan. Här duger du som du är.

Vår livsuppgift, Din livskvalité.

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR!