Funkykidz 2-7 år

Funkykidz finns i Mölnvik och i Gustavsbergs hamn.

Att dansa är att släppa loss och ha kul. Vi utgår från lust och glädje. Vi säger hellre “Gör så här” istället för “Gör inte så här”

Vår pedagogik utgår från roliga upplevelser. Med hjälp av härlig musik, överraskningar och inspirerande ledare. Våra shower/avslutningar  får både barn och föräldrar en fin upplevelse.

Hos oss är alla stjärnor och alla kan vara med. Vi bryr oss om varandra och alla har en given plats i gruppen. Detta gäller både stora och små i vår organisation.

Funkykidz är störst i Sverige på barndans. Här får alla barn mellan 2-7 år släppa loss och ha kul till härlig musik.  Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap.
Lektionernas innehåll är förkoreograferade, vilket innebär att innehållet garanterat är anpassat till åldersgruppen.

I Funkykidz blandas dansstilar som funk, jazzdans och streetdance. Det finns också en uppvärmningsdel där man tränar balans, hållning och flexibilitet och i golvgympan tränar vi styrka. I slutet av lektionen lär man sig en dans som byggs på för varje tillfälle. Åldersindelade grupper: 2-3 år, 4-5 år & 6-7 år.

Du kan läsa mer på http://funkykidz.se/

Danskursen: Kursen är på ca 10-11 veckor beroende på terminerna, varje lektion är 45 minuter lång. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar. På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerade instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och måste ha tagit ett licensprov för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning.

Funkykidz är till för alla barn oavsett förkunskaper eller bakgrund. Alla är välkomna att delta.  

Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini- uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

VÅRSHOW 2020

Vi avlutar vårterminen med Body Joys stora VÅRSHOW SÖNDAGEN den 26 april 2020. För att shown ska bli så bra som möjligt gör vi som alla stora världsstjärnor: VI GENREPAR. 
Detta kommer att vara på lördagen den 25/4 så boka in båda dessa datum redan nu.

På showen får alla underbara barn (från 4 år) en möjlighet att känna på hur det är att stå på en stor scen och vara en strålande stjärna! Vi visar lite av vad vi har jobbat med under terminen och får även en chans att se vad de andra grupperna gjort.

Vi kommer att vara i NACKA AULA även denna gång och få njuta av en fantastisk föreställning som pågår i lite dryga timmen. 

Vi strävar efter att göra denna dag till ett härligt minne för alla deltagare, både barn och ledare. Vi fokuserar mycket på rörelseglädje, "ombryelse"av varandra och ett gott "syskonskap" under repetitioner och föreställningar. Den här dagen ska sätta avtryck och skapa goda minnen för livet. 

Hoppas ni kommer uppleva samma fantastiska upplevelse som vi denna dag! 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

Funkykidz Mölnvik

2-3 år Sönd 9.30-10.15 

2-3 år Sönd 10.30-11.15

4-5 år Sönd 9.30-10.15

4-5 år Sönd 10.30-11.15

6-7 år Sönd 11.30-12.15

Funkykidz Gustavsberg

2-3 år Sönd 9.30-10.15 

4-5 år Sönd 10.30-11.15

6-7 år Sönd 11.30-12.15

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista tillfället vecka 47

Totalt 11 tillfällen
Terminsavgift: 1400:- 

ANMÄL DIG HÄR!