Funkykidz 2-3 år

Funkykidz 2-3 år

BARN OCH FÖRÄLDRAR DANSAR TILLSAMMANS

Släpp loss och ha kul med mamma eller pappa!

Det här är 40 minuters dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma eller pappa. Kursen är på ca 10 veckor, beroende på terminerna och idén är enkel: Till härlig musik skall vi ha en rolig stund tillsammans.

Vi startar med samling och dansar sedan till traditionell barnmusik blandat med pop. Vi utgår från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna. Vi busar mycket och när man är 2-3 år finns inga krav på prestation. När musiken sätts på vill kroppen instinktivt röra på sig.

Mamma eller pappa finns med i dansen under hela lektionen.

FÖRÄLDRARS MEDVERKAN PÅ KLASSERNA

Du som förälder deltar aktivt i alla moment, från samling till avslut. Vi rekommenderar därför att både föräldrar och barn har träningskläder/bekväma kläder under lektionen.

Syskon kan tyvärr inte närvara under lektionen, eftersom du som förälder kommer behöva allt fokus på dig och ditt dansande barn.

KLÄDSEL

Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula eller en danssandal. Vill du hellre dansa barfota går det också bra.

TERMINSAVSLUTNINGAR

Avslutningarna i våra 2-3 årsgrupper sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att delta/titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini-uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

Body Joys stora VÅRSHOW med alla andra grupperna kommer att vara på en stor scen någonstans i närheten. Då visar alla Body Joys dansgrupper (från 4 år och uppåt) upp sina danser och vi får njuta av en fantastisk föreställning som pågår i lite drygt en timme. Biljetter och information om denna dag kommer du att få av oss när det närmar sig.

Anmäl dig här!

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

Funkykidz Mölnvik

2-3 år Sönd 9.30-10.15 

2-3 år Sönd 10.30-11.15

4-5 år Sönd 9.30-10.15

4-5 år Sönd 10.30-11.15

6-7 år Sönd 11.30-12.15

Funkykidz Gustavsberg

2-3 år Sönd 9.30-10.15 

4-5 år Sönd 10.30-11.15

6-7 år Sönd 11.30-12.15

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista tillfället vecka 47

Totalt 11 tillfällen
Terminsavgift: 1400:- 

ANMÄL DIG HÄR!