Funkykidz 6-7 år

Funkykidz 6-7 år 

Här är alla stjärnor

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och alla är stjärnor. Instruktören bjuder in till "det stora danskalaset". Kursen är på ca 10 gånger, beroende på terminerna, med en "sprakande avslutningsshow". Varje lektion är 45 minuter lång

Inskolningen – ett sätt att skapa trygghet för dig och ditt barn

För att varje barn skall känna trygghet och glädje i sin danskurs tillämpar vi en metod för inskolning. Alla barn är unika. Någon klarar sig själv i salen från första lektionen, andra behöver chans att känna in den nya miljön, läraren och kompisarna.

Vår huvudregel är att om barnet klarar sig själv i salen från första lektionen är det att föredra. Då får vi bäst kvalité på lektionen.

Behöver ditt barn ha dig med under första lektionen går det fint. Du som förälder kommer då delta aktivt i delar av lektionen (samlingen och en dans).

Under inskolningen deltar 1 förälder per barn, syskon kan tyvärr inte delta.

KLÄDSEL

Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula eller en danssandal.

TERMINSAVSLUTNINGAR

Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på. En del grupper väljer att ha en liten mini-uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

Anmäl dig här!

VÅRSHOW 2020

Vi avlutar vårterminen med Body Joys stora VÅRSHOW SÖNDAGEN den 26 april 2020. För att shown ska bli så bra som möjligt gör vi som alla stora världsstjärnor: VI GENREPAR. 
Detta kommer att vara på lördagen den 25/4 så boka in båda dessa datum redan nu.

På showen får alla underbara barn (från 4 år) en möjlighet att känna på hur det är att stå på en stor scen och vara en strålande stjärna! Vi visar lite av vad vi har jobbat med under terminen och får även en chans att se vad de andra grupperna gjort.

Vi kommer att vara i NACKA AULA även denna gång och få njuta av en fantastisk föreställning som pågår i lite dryga timmen. 

Vi strävar efter att göra denna dag till ett härligt minne för alla deltagare, både barn och ledare. Vi fokuserar mycket på rörelseglädje, "ombryelse"av varandra och ett gott "syskonskap" under repetitioner och föreställningar. Den här dagen ska sätta avtryck och skapa goda minnen för livet. 

Hoppas ni kommer uppleva samma fantastiska upplevelse som vi denna dag! 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

Funkykidz Mölnvik

2-3 år Sönd 9.30-10.15 

2-3 år Sönd 10.30-11.15

4-5 år Sönd 9.30-10.15

4-5 år Sönd 10.30-11.15

6-7 år Sönd 11.30-12.15

Funkykidz Gustavsberg

2-3 år Sönd 9.30-10.15 

4-5 år Sönd 10.30-11.15

6-7 år Sönd 11.30-12.15

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista tillfället vecka 47

Totalt 11 tillfällen
Terminsavgift: 1400:- 

ANMÄL DIG HÄR!