Silje

Silje

Silje tog sina första danssteg i femårsåldern och sedan dess har hon varit fast! Hon började dansa här på Body Joy och går idag på på Base23s dansarlinje där hon ägnar sig åt stilarna jazz, balett och modernt. Silje har under flera år haft Funkykidz grupper i olika åldrar på Body Joy och även varit ledare på våra sommarläger.

"På mina klasser vill jag att vi ska ha så kul som möjligt samtidigt som du utvecklas och lär dig nya saker. För mig är det viktigt att alla i gruppen känner sig trygga och vågar prova. Att dansa är det bästa som finns och genom att kombinera det med gemenskap, bra musik och roliga övningar vill jag dela med mig av den glädje och inspiration jag får av att dansa!"

Detta är en perfekt grupp att starta i om man har dansat i några av våra Funkykidzgrupper och nu vill gå vidare. Du kan även börja i denna grupp om du är helt nybörjare. Du får lära dig dansens grunder och positioner, träna balans, styrka, rörlighet, smidighet, koordination, dansteknik och musikalitet. Du får använda din kropp för att uttrycka dig med hjälp av musikens rytmer.

Du är varmt välkommen till min grupp, Silje.

Anmäl dig här!

 

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

Jazzdans tider

8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare) Silje

10-11 år Onsdagar 17.15-18.10 Jessica

11-13 år Onsdagar 16.15-17.10 Jessica

Startvecka: 3

Sportlov vecka: 8 OBS! Denna grupp tar ledigt på söndagen den 25/2 och tränar söndag den 4/3.

Påsklov vecka: 14  (30 mars-8 april)

Avslutningsvecka: 17

Terminsavgift: 1650:- för 12 ggr

Anmäl dig här!