Jazzdans från 8 år och uppåt

Jazzdans

I JAZZDANS tränar du grundläggande jazzdansteknik med allt vad det innebär:

  • kroppsmedvetenhet
  • teknikövningar med fokus på baletteknik
  • taktkänsla
  • stegkombinationer
  • kickar
  • piruetter, plieér, tonduer och armarnas placering osv

Du kommer både att få smaka på den lyriska jazzdansen, men också på det kommersiella uttryckssättet med fokus på att underhålla en publik, showa och att stråla uppe på scenen. Våra duktiga och erfarna dansinstruktörer har nu producerat eget material, baserat på personlighet, intressen och egna danserfarenheter.

TERMINSAVSLUTNINGAR.
Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini- uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

I JAZZDANS träffas vi hela 12 ggr/termin. Är du osäker och har frågor om just denna grupp passar dig så hör av dig till oss, gärna på mail till barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten. Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se så hjälper vi dig.

VÅRSHOW 2020

Vi avlutar vårterminen med Body Joys stora VÅRSHOW SÖNDAGEN den 26 april 2020. För att shown ska bli så bra som möjligt gör vi som alla stora världsstjärnor: VI GENREPAR. 
Detta kommer att vara på lördagen den 25/4 så boka in båda dessa datum redan nu.

På showen får alla underbara barn (från 4 år) en möjlighet att känna på hur det är att stå på en stor scen och vara en strålande stjärna! Vi visar lite av vad vi har jobbat med under terminen och får även en chans att se vad de andra grupperna gjort.

Vi kommer att vara i NACKA AULA även denna gång och få njuta av en fantastisk föreställning som pågår i lite dryga timmen. 

Vi strävar efter att göra denna dag till ett härligt minne för alla deltagare, både barn och ledare. Vi fokuserar mycket på rörelseglädje, "ombryelse"av varandra och ett gott "syskonskap" under repetitioner och föreställningar. Den här dagen ska sätta avtryck och skapa goda minnen för livet. 

Hoppas ni kommer uppleva samma fantastiska upplevelse som vi denna dag! 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

MÖLNVIK
8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare)
 

10 år och uppåt tisdagar 18.00-18.55 Jessica

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista träningsveckan 48

Totalt 12 tillfällen
Terminsavgift: 1650:- 

Anmäl dig här!

Upp