Jazzdans från 8 år och uppåt

Jazzdans

I JAZZDANS tränar du grundläggande jazzdansteknik med allt vad det innebär:

  • kroppsmedvetenhet
  • teknikövningar med fokus på baletteknik
  • taktkänsla
  • stegkombinationer
  • kickar
  • piruetter, plieér, tonduer och armarnas placering osv

Du kommer både att få smaka på den lyriska jazzdansen, men också på det kommersiella uttryckssättet med fokus på att underhålla en publik, showa och att stråla uppe på scenen. Våra duktiga och erfarna dansinstruktörer har nu producerat eget material, baserat på personlighet, intressen och egna danserfarenheter.

TERMINSAVSLUTNINGAR

Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini- uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

I JAZZDANS träffas vi hela 12 ggr/termin och du bör ha ett par års danserfarenhet, antingen från våra Funkykidz grupper eller från en annan dansskola. Är du osäker och har frågor kring vad du ska välja så hör av dig till oss, gärna på mail

barn-ungdom@bodyjoy.se

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten. Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se så hjälper vi dig.

VÅRSHOW 2019

Vi avlutar vårterminen med Body Joys stora VÅRSHOW den 4 maj 2019. Här får alla underbara barn (från 4 år) en möjlighet att känna på hur det är att stå på en stor scen och vara en strålande stjärna! Vi visar lite av vad vi har jobbat med under terminen och får även en chans att se vad de andra grupperna gjort.

Vi kommer att vara på NACKA AULA och här visar alla Body Joys dansgrupper (från 4 år och uppåt) upp sina danser som dom jobbat med under terminen och vi får njuta av en fantastisk föreställning som pågår i lite dryga timmen. 

Vi strävar efter att göra denna dag till ett härligt minne för alla deltagare, både barn och ledare. Vi fokuserar mycket på rörelseglädje, "ombryelse"av varandra och ett gott "syskonskap" under repetitioner och föreställningar. Den här dagen ska sätta avtryck och skapa goda minnen för livet. 

Hoppas ni kommer uppleva samma fantastiska upplevelse som vi denna dag! 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

Jazzdans tider

8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare) Lotta 

Från 10 år och uppåt Onsdagar 16.30-17.25 Jessica

Startvecka: 4

Sportlov vecka: 9

Påsklov vecka: 16 (15/4 - 22/4)

Genrep inför showen fredag 26/4 på kvällen.

Terminsavgift: 1650:- för 12 ggr inklusive genrep.

Anmäl dig här!

Upp