Jessica

Jessica

Här har vi Jessica Graarud. Hon utstrålar dans alla dagar i veckan. Jessica har varit med oss på Body Joy i många år nu och om vi känner henne rätt kommer det att bli många fler. Hon är en fantastisk inspirationskälla och förebild för oss alla. Varje år är det Jessica som står för koreografin och arbetet med att få ihop ett ledarnummer till vår stora VÅRSHOW. Det är en uppgift som kräver framförallt stort tålamod.

 


Här presenterar hon sig själv: Dans är mitt stora intresse och det har följt mig sedan jag var 7-8 år. Jag har dansat Jazz under alla år, men även provat pardans, balett och stepp. Under flera år var jag aktiv i en dansgrupp som gjorde många uppträdanden både i och utanför Sverige. Grunden lades på Södertälje Kulturskola, jag här även gått på North Shore Dance Academy i Sydney och på Kulturama i Stockholm. Jag har läst anatomi och fysiologi på Mitthögskolan.

 

Jag började undervisa och koreografera redan som 18-åring och har undervisat allt från fyraåringar till vuxna. Jag är licensierad Funkykidz instruktör och har varit ledare för barn- och ungdomsklasser på Body Joy i 13 år.

 

På mina klasser strävar jag efter att alla ska våga vara sig själva och testa sina gränser. Det handlar mycket om självkänsla, kroppskontroll och trygghet i gruppen.

Jag vill att du ska hitta glädjen i att uttrycka dig med hjälp av dansens rörelser. Vi dansar till olika typer av musik för att testa olika stilar och känslor.

Varmt välkommen att anmäla ditt barn! 

Anmäl dig här!

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

MÖLNVIK
8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare)
 

10 år och uppåt tisdagar 18.00-18.55 Jessica

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista träningsveckan 48

Totalt 12 tillfällen
Terminsavgift: 1650:- 

Anmäl dig här!