Jessica

Jessica

Dans är Jessicas stora intresse och det har följt henne sedan hon var 7-8 år. Hon har dansat Jazz under alla år, men även provat pardans, balett och stepp. Under flera år var hon aktiv i en dansgrupp som gjorde många uppträdanden både i och utanför Sverige. Grunden lades på Södertälje Kulturskola, hon här även gått på North Shore Dance Academy i Sydney och på Kulturama i Stockholm. Hon har läst anatomi och fysiologi på Mitthögskolan.

 

Jessica började undervisa och koreografera redan som 18-åring och hon har undervisat allt från fyraåringar till vuxna. Hon är licensierad Funkykidz instruktör och har varit ledare för barn- och ungdomsklasser på Body Joy i 10 år.

 

”På mina klasser strävar jag efter att alla ska våga vara sig själva och testa sina gränser. Det handlar mycket om självkänsla, kroppskontroll och trygghet i gruppen.

Jag vill att du ska hitta glädjen i att uttrycka dig med hjälp av dansens rörelser. Vi dansar till olika typer av musik för att testa olika stilar och känslor.”

I JAZZDANS träffas vi hela 12 ggr/termin.
Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare) 

Från 10 år och uppåt Onsdagar 16.30-17.25 Jessica

Startvecka: 36
Höstlov vecka: 44
Sista träningsveckan: 48

Terminsavgift: 1650:- för 12 ggr.

Anmäl dig här!