Multi Skoj 6-9 år

Multi Skoj 6-9 år

Multiskoj är för dej som gillar att leka & busa, dansa och röra dig till musik. Under enklare former leker vi och rör på oss i salen och tränar på alla grundrörelser som barn behöver träna på. Vi rullar, balanserar, hoppar, springer, kastar & fångar mm. Vi gör kullerbyttor, kastar i prick och tar oss genom olika typer av temabanor som har mer eller mindre hinder att övervinna. Ibland är det Bamses bana och ibland någon Superhjälte eller Prinsessas, vem vet?

I centrum står glädjen att röra sig till musik och att utveckla nya färdigheter genom att prova på olika och nya utmanande moment. Genom Multiskoj får ditt barn träna på kropps & rumsuppfattning, utveckla sin fantasi, träna på takt och rytm i våra danser, samarbeta med andra och på köpet en starkare självkänsla. Kom, släpp loss och ha skoj med oss!

I den här gruppen är du som förälder i regel inte med utan kan träna på egen hand under tiden. Men om det behövs så får du naturligtvis vara med.  

Klasserna är 45 minuter långa. Vi avslutar terminerna med en avslutning tillsammans med er föräldrar och syskon. 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

Multi Trainings tider

Multi Skoj 6-9 år Tisdagar 17.00-17,45

Multi Training 10-13 år Torsdagar 16.30-17.15

Multi Training 14-16 år Onsdagar 18.00-18.45

Information

Startvecka: 36

Höstlov vecka: 44 

Avslutningsvecka: 48

Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr 

Anmäl dig här!