Multi Training 13-16 år

Multi Training 14-16 år

Det här är en klass som får ett riktigt SMÖRGÅSBORD att prova på under terminen. Inget pass är det andra likt. Vi kommer under terminens 12 tillfällen att prova på en hel del olika träningsformer som finns på Body Joy. Allt från Boxning, Spinning och Body Balance till Fusion, Core och Yoga.

Det är DU som sätter målet på din träning och bestämmer hur hårt du vill köra. Men till din hjälp har du en instruktör som coachar och inspirerar dig till tuff och effektiv träning och en del utmaningar under terminens gång. Du får lära dig rätt teknik i alla övningar och även vad de syftar till. Inga större krav på koordination.

  • Allsidig & effektiv träning
  • Fokus på teknik och uppbyggnad
  • Prova på olika träningsformer under terminen
  • Vuxenträningsformer anpassade till ungdomarna
  • Utmana dig själv, din kompis och din ledare

Om du är mellan 13-15 år och går på fler än en aktivitet hos oss får du 25% rabatt på den andra aktiviteten. Dessutom ingår då vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningpass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

Multi Trainings tider

Multi Skoj 6-9 år Tisdagar 17.00-17,45

Multi Training 10-13 år Torsdagar 16.30-17.15

Multi Training 14-16 år Onsdagar 18.00-18.45

Information

Startvecka: 4

Sportlov vecka: 9

Påsklov vecka: 14             (30 mars-8 april)

Avslutningsvecka: 17

Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr 

Anmäl dig här!