Multi Träning 6-13 år

Multi Träning 6-13 år

Självförtroende och glädje genom svettig och fartfylld träning.

  • Allsidig och lekfull motorisk träning för hjärnans och nervsystemets utveckling
  • Anpassad till ålder, barn och ungdomars utvecklingsfaser
  • Tränar motorik och kroppskontroll
  • Stärker självförtroendet och ger en positiv självbild
  • Provar på olika träningsformer – från kullerbyttor och Yoga till boxning och Zumba

För oss är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje, något som får dig att må bra och längta efter att göra igen. Vi vill också lära dig nyttan med träningen och ge dig en förståelse för hur bra det är att träna och äta bara mat för att hela du ska må bra.

Vi vet ju att barn som rör på sig tränar sin motorik, sin kroppskontroll och får ett bättre självförtroende och en positiv självbild. Helt enkelt en riktigt bra start redan i unga år.

I våra Multi grupper provar vi på olika träningsformer. Vi serverar under terminen ett "smörgåsbord" som kan bestå av bl.a allt från Yoga, Spinnig, Boxning, Zumba till Core och ren styrketräning. Vi fokuserar mycket på en bra teknik för att förbereda barnen och deras kroppar för långsiktig träning framöver. 

Under klasserna lägger vi stor vikt vid hur det känns, istället för hur de ser ut. På så sätt bygger vi upp barnens självförtroende och skapar en drivkraft att vilja lära sig mer. Den äldsta gruppen är perfekt för dig som vill prova flera olika träningsformer och snart är stor nog att träna på egen hand på Body Joy.

För att du ska tycka att det är kul är det viktigt att träningen är på en nivå som du känner att du klarar, både fysiskt och intellektuellt. Alla behöver röra sig för att utvecklas på ett positivt sätt. Det finns tydliga samband mellan fysisk aktivitet och ökad inlärningsförmåga. Allsidig och lekfull motorisk träning påverkar hjärnans och nervsystemets utveckling positivt.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Multi Träning finns i följande åldrar:

6-10 år Multi Skoj tisdagar 17.00-17.45

11-13 år Multi Träning torsdagar 16.30-17.15

FUNKIS Multi från 13 & uppåt onsdagar 18.00-18.45 för ungdomar med lättare funktionsnedsättning

Alla Multi grupper är 45 minuter och  träffas 12 ggr per termin.

Anmäl dig här!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten.  Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningpass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

 

 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

Multi Tränings tider

Multi Skoj 6-10 år Tisdagar 17.00-17.45

Multi Träning 11-13 år Torsdagar 16.30-17.15

FUNKIS Multi 13-16 år Onsdagar 18.00-18.45 (för ungdomar med lättare funktionsnedsättning)

Information

Startvecka: 4

Sportlov vecka: 9

Påsklov vecka: 16 (15/4-22/4)

Avslutningsvecka: 17

Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr 

Anmäl dig här!