Multi Training 11-13 år

Multi Training 10-13 år

Det här är en klass som får ett riktigt SMÖRGÅSBORD att prova på under terminen. Inget pass är det andra likt. Vi kommer under lättsamma förhållanden få prova på olika träningsformer som finns på Body Joy. Självklart kommer vi att anpassa nivån utifrån barnen i gruppen och fokusera på att det ska vara roligt att röra på sig. Här blandas lek och bus med lite allvar, allt för att få känna på hur roligt träning kan vara.

Vad sägs om Core-träning, Tabata-träning, Cirkel-träning eller Yoga. 

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten.  Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se så hjälper vi dig.

 

 

 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

Multi Tränings tider

Multi Skoj 6-10 år Tisdagar 17.00-17.45

Multi Träning 11-13 år Torsdagar 16.30-17.15

FUNKIS Multi 13-16 år Onsdagar 18.00-18.45 (för ungdomar med lättare funktionsnedsättning)

Information

Startvecka: 4

Sportlov vecka: 9

Påsklov vecka: 16 (15/4-22/4)

Avslutningsvecka: 17

Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr 

Anmäl dig här!