Wendy

Wendy

Det här är en av våra nya stjärnor på Body Joys Barn & Ungdomssida. Hon heter Wendy Pokorny och älskar dans i alla dess former. Hon sprudlar av energi och är grym på att inspirera andra till att röra på sig och ha roligt i sin träning. När du träffar henne kommer du att märka det, hon sätter avtryck! 

Här presenterar hon sig själv: Hej, jag heter Wendy och förutom att jag är sjuksköterska är jag också mamma till 3 underbara barn som liksom jag gillar att träna och röra på sig. Jag själv började träna artistisk gymnastik som fyraåring hos Hammarbygymnasterna och tävlade på elitnivå tills jag var 15 år. Under dessa år fick vi gymnaster även utöva klassisk balett vilket fångade mitt intresse och jag började med privatlektioner inom klassisk balett och tåspets- balett. 

Som 15- åring sökte jag in till Lasse Kühlers dansskola och kom in på den 3-åriga utbildningen som innehöll, jazz, balett, akrobatik, stepp, fridans och flamenco. Fortsättningsvis efter dessa 3 år, kom jag även med i deras egna showgrupp som turnerade runt i landet på olika event (melodifestivalen bl a) och festivaler samt invigningar och premiärer. Det var en otroligt lärorik och intensiv tid under 2 år tillsammans med Lasse Kühlers!

Jag har även haft förmånen att leda ”Fri dans” för vuxna där dansen är fri och du får uttrycka dig hur du vill till en blandad musik och en underbar frigörelse och lycko-kick!

Jag har ckså varit ungdomsledare för Hammarbygymnasterna, Djurgårdens hockey och Boo FF fotbollslag där gymnastik, stretch och kroppsuppfattning varit huvuddelarna.

Nu har jag fått möjligheten att bli ledare i GYMPASKOJ & FUNKY KIDZ här på Body Joy. Jag ser verkligen fram emot att träffa era underbara barn och tillsammans med dem få röra oss till musiken och upptäcka glädjen och lyckan över att ha en kropp som kan, vill och längtar! 

Varmt välkommen att anmäla era barn! 

Anmäl dig här!

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

MÖLNVIK
Gympaskoj 4-6 år
Onsdagar 17.00-17.45 
Gympaskoj 7-10 år 
Tisdagar 17.00-17.45  

Information
Startvecka: 36
Höstlov vecka: 44
Avslutningsvecka: 48 
Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr

Anmäl dig här