Pink Gloves Boxing

Pink Gloves Boxing för tonårings-tjejer 13-16 år

Vi är glada och stolta över att Body Joy, som en av få träningsanläggningar i Sverige har möjligheten att erbjuda Pink Gloves Boxing. Boxning bara för TJEJER.

Läs mer om PINK GLOVES BOXING HÄR!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten. Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Pink Gloves Boxing

Tisdagar & Torsdagar 18,00-18,55

Information

Startvecka: 36

Sista tillfället:

torsdag 14 december 2017

totalt 30 tillfällen

Terminsavgift: 2995:-

Anmäl dig här!

Upp