Showgruppen från 13 år

Showgruppen

Body Joy är stolta över att ha en grupp med ungdomar som är beredda att satsa det där lilla extra på sin dans. Vi är därför måna om att alla nya elever som kommer in i gruppen har samma ambitionsnivå så vi kan bibehålla kvalitén och den snabba utvecklingen. Privilegiet denna grupp har är att de får extra mycket scenvana då de får representerar Body Joy på olika events och happenings. Vi vill att du som elev ska vara dedikerad, ha ett brinnande intresse för dans och älska att stå på scen.

Är du 13 år eller äldre kan du skicka en ansökan om att bli en del av denna grupp. Vi anordnar en audition i och med den första träningsveckan varje termin. Går du redan i någon av våra andra dansgrupper kan du även prata med din lärare om du har frågor och vill prova till denna grupp. Vid audition tittar vi på olika delar, bl.a dina tekniska färdigheter, hur du tar instruktioner, ditt engagemang i dansen och glädjen att förmedla ut till en publik.

Blir du antagen till gruppen, tränar vi tillsammans på tisdagar 19,45 och söndagar 17,30. Lektionerna är 75 min vid varje tillfälle och du förväntas planera in de datum som är satta för olika uppvisningar. Dom får du av din ledare.

Blir du inte antagen denna gång, ger vi dig förslag på en grupp du kan gå i under en termin, innan du kan söka igen! Målet är självklart att alla som vill ska komma in i gruppen i sinom tid!

Du meddelas via mail om du är antagen eller inte. Lycka till!

TERMINSAVSLUTNINGAR

Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini-uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

I SHOWGRUPPEN träffas vi hela 12 veckor/termin och till denna grupp ansöker du om att vara med. Känner du att detta är en grupp för dig så maila oss gärna och berätta om dina danserfarenheter. Är du osäker och har frågor så hör av dig till oss, gärna per mail

barn-ungdom@bodyjoy.se

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten.  Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

VÅRSHOW 2020

Vi avlutar vårterminen med Body Joys stora VÅRSHOW SÖNDAGEN den 26 april 2020. För att shown ska bli så bra som möjligt gör vi som alla stora världsstjärnor: VI GENREPAR. 
Detta kommer att vara på lördagen den 25/4 så boka in båda dessa datum redan nu.

På showen får alla underbara barn (från 4 år) en möjlighet att känna på hur det är att stå på en stor scen och vara en strålande stjärna! Vi visar lite av vad vi har jobbat med under terminen och får även en chans att se vad de andra grupperna gjort.

Vi kommer att vara i NACKA AULA även denna gång och få njuta av en fantastisk föreställning som pågår i lite dryga timmen. 

Vi strävar efter att göra denna dag till ett härligt minne för alla deltagare, både barn och ledare. Vi fokuserar mycket på rörelseglädje, "ombryelse"av varandra och ett gott "syskonskap" under repetitioner och föreställningar. Den här dagen ska sätta avtryck och skapa goda minnen för livet. 

Hoppas ni kommer uppleva samma fantastiska upplevelse som vi denna dag! 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss påbarn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

TIDER

MÖLNVIK
13 år & uppåt
Tisdagar 19.00 - 20.15 

Söndagar 18.00 - 19.15 Jessica Graarud

Startvecka 36
Höstlov vecka 4
Sista tillfället vecka 48

Totalt 24 tillfällen
Terminsavgift: 2695:- 

Skicka din ansökan!