Therese

Therese har sedan 3 års ålder varit fast i dansens värld då hon började dansa balett med drömmar om den stora opera scenen.

Hon började dansa balett och karaktärsdans men har på senare år dansat även jazz och modern dans. I gymnasiet gick hon estetisk dans vid Stockholms estetiska gymnasium och sedan en förberedande Dansarlinje vid Balettakademien i Stockholm.

När hon var 8 år började hon sin resa vid Royal Academy of Dance där hon tagit examen i alla grund steg och förberedande steg. Hon ska nu ta examen i advanced 1 vilket är näst sista steget till att bli professionell ballerina. 

Therese började undervisa dans i 15 års ålder och har en dröm att få göra det i många år till.

"Att få se barn och ungdomars drömmar om dansen och scenen och att själv få vara med och dela deras glädje är något av det bästa jag vet. På mina lektioner strävar jag efter ren dansglädje och personlig utveckling. Vi kommer att dela många skratt tillsammans samtidigt som vi dansar loss till härlig musik och övar på att ge en tokigt bara show på scenen. För mig är dansglädjen den sanna glädjen och jag vill sprida den till alla."

Show/Jazz tider

7-8 år Söndagar 12,30-13,15 i HAMNEN med Therese

från 11 år & uppåt Söndagar 12,40-13,35 i MÖLNVIK med Lotta

Information

Startvecka: 4

Sportlov vecka: 9

Påsklov vecka: 16 (15/4 - 22/4)

Genrep inför showen fredag 26/4 på kvällen.

Terminsavgift: 1650:- för 12 ggr inklusive genrep.

Anmäl dig här!