Summer Camp på Body Joy

Summer Camp på Body Joy i Mölnvik

Även i sommar arrangerar vi vårt populära SUMMER CAMP. Ett roligt, svettigt och underbart träningsläger för våra unga Body Joyare. Vi håller till i våra egna lokaler på Body Joy i Mölnvik.

Det här är ett dagläger för barn mellan 6-14 år. Läget är fullspäckat med kul träning, lite dans, gympa, lekar, utmanande träning.  Kanske lite bad om vädret och ni föräldrar tillåter samt pyssel & mys m.m. För de äldsta barnen (12-14 år) bekantar vi oss även lite med gymmets maskiner under ledning av kunniga tränare.

  • När: Lägerdatum 16 - 19  juni
  • Var: Body Joy i Mölnvik
  • Grupper: 6–14 år indelat i TRE grupper: 6–7 år, 8–9 år och 10–14 år 
  • Kostnad: 1350:-
  • Lunch, mellis: Ingår och kommer att ätas i våra lokaler
  • Aktiviteter:  Träning i olika former, vi provar på lite av varje under dessa dagar. Vi anpassar innehåller utifrån de deltagare vi har och man får så klart komma med egna önskemål om vad vi ska göra, så ser vi om det går att genomföras. Även kanske lite dans, gympa, olika lekar, bad och mys m.m (hoppas vädrets makter är med oss)

Tider:

SÖNDAG 16/6, 13–16 (ingen lunch denna dag, men frukt)

MÅNDAG 17/6, 9–16

TISDAG 18/6, 9–16

ONSDAG 19/6, 9–16

Övrigt: Det kommer att gå bra att lämna barnen redan klockan 8.00 på morgonen, då finns personal på plats som tar hand om de som är morgonpigga. Dagarna avslutas 16.00 men vi finns kvar för er som behöver hämta senare, dock senast 17.00. Skicka gärna med en smörgås & dricka till morgonmyset innan vi kör igång kl 9.00. 

För mera info och anmälan, maila: barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.se