Olivia

Olivia

Det här är Olivia. Hon är en tjej som varit med oss på Body Joy nu i många år. Hon är noggrann, pålitlig och gillar ordning och reda. Hon är även en fantastiskt fin förebild för våra barn och ungdomar då hon står för goda värderingar och visar tydligt när hon tycker något är fel eller orättvist. Har man fått Olivia som vän har man en riktigt god vän för hela livet, det är en sak som är säker.

Här presenterar hon sig själv: 
Jag tog steget in i dansens värld som treåring och  började med balett på Gustavsbergsbaletten, men bytte sedan till jazz/show på Värmdö Scenskola.  Jag har även provat på modern dans.

Dansen betyder enormt mycket för mig, och har alltid varit ett sätt för mig att uttrycka mina känslor och få utlopp för min energi. 

Jag började på Body Joy hösten 2015 och har sedan dess haft Funky Kidz-grupper med barn i åldern 4-7 år, men nu i höst har jag en grupp i Show/jazz 7-8 år. 

Med halva hjärtat i dansen och andra halvan i styrketräningen så har jag  även gruppen Tränings Mix på torsdagar (fd. Multi Training) Här kommer vi prova på en hel del olika träningsformer och framförallt ha väldigt roligt tillsammans.

Varmt välkommen att anmäla era barn! 

Anmäl dig här!

Att välja rätt åldersgrupp

I alla våra Barn & Ungdomsgrupper har vi valt att placera barnen efter det år dom är födda. Precis som i skolan flyttas man upp en ålder när höstterminen startar. Självklart finns det undantag och har du frågor kring vilken grupp ditt barn ska välja så kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

ANMÄL DIG HÄR! 

TIDER

MÖLNVIK
8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare)
 

10 år och uppåt tisdagar 18.00-18.55 Jessica

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista träningsveckan 48

Totalt 12 tillfällen
Terminsavgift: 1650:- 

Anmäl dig här!