Bli medlem

Vi bryr oss om!

Body Joy är inget gym. Inte en anläggning. Eller en svettig plats att lyfta skrot. Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss. Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. Kort sagt, att ge dig total bekymmersfrihet och se till att du alltid kommer att trivas hos oss. För du betyder väldigt mycket för oss. Vi vill hjälpa dig med att få din motivation att gå från " måstivation" till "lustivation".

Vi finns för dig som vill träna i grupp eller individuellt, inomhus eller utomhus, intensivt eller lugnt. Vi har ett så brett utbud så att du ska kunna välja det som du behöver, vid varje träningstillfälle. Välkommen att hämta kraft och energi hos oss.  

Se dina MEDLEMSFÖRMÅNER som medlem på Body Joy!

Body Joy ligger i Mölnvik och i Gustavsbergs Hamn - på Värmdö. Du hittar oss på övre plan ovanför Willys i Mölnvik och bredvid Vårdcentralen i Hamnen. Välkommen in till oss!

Varmt välkommen önskar vännerna på Body Joy - Värmdö, Gustavsberg!

Välkommen till våra 2 gym på Värmdö!

När du går i tankarna att du behöver börja träna så tror vi att det är av en anledning. Anledningen kan t ex vara att du vet att du kommer bli piggare och må bättre av träningen.

Det kan också vara för att du vill få till en sundare livsstil som kanske leder till en mer hälsosam kroppssammansättning, t ex i form av viktminskning.

Kontakta oss för att boka en kostnadsfri Personlig Hälsoplan för att med Body Joys hjälp ta reda på vilken typ av träning som passar dig bäst.

På Body Joy ser vi till hela dig och den du är och vad just du behöver!

Kontakt (Body Joy)

Vänligen fyll i formuläret nedan
Hantering av personuppgifter*

Autogiro (Body Joy)

Vänligen fyll i formuläret nedan
Hantering av personuppgifter*

Saknar du prisuppgift?

Som du kanske märkt  finns ingen sådan information på vår hemsida. Vi erbjuder däremot ett kostnadsfritt möte, där vi går igenom din egen personliga hälsoplan, tar reda på mer om dig och dina behov samt presenterar en lösning som kan passa just dig. Du får då chansen att se våra lokaler och känna på atmosfären. Ring 08-57410260 för att boka din tid, alternativt fyll i formuläret du hittar på denna sida så kontaktar vi dig. Välkommen!