Joy Konvent 18 okt

Joy Konvent 18 okt

Varje år anordnar vi ett Joy Konvent. För att du ska hitta inspiration, få variation och få testa nya träningsformer som finns utanför våra väggar.

Vi bjuder in gästinstruktörer och kombinerar våra egna instruktörers idéer till knasiga pass som annars inte existerar. Det är roligt, galet och härligt. 

Denna lördag gör vi om gruppträningsschemat helt och hållet och ersätter med ett helt annat schema. Se nedan. 

Vi har bjudit in Elenor och Jenny från CMS Träning & Hälsa i Nyköping. De kommer att visa deras träningskoncept Fort Gjort. Du kommer efteråt att få berätta för oss vad du tyckte om passen. En enkät finns att fylla i om du vill.

09.15 Multi Träning 30 min

FortGjort Multiträning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

09.30 Easy Line 45 min

Här kan allt hända. Ett galet styrkepass med galet innehåll.

09.45 SpinningSurprice 30 min

Spinningpass som kan kombineras med andra pass, överraskningar och tokroliga teman.

09.45 Högtryck 30 min

FortGjort Högtryck ökar eller bibehåller din kondition och du får även en högre förbränning i kroppen av de pulshöjande rörelserna och övningarna. Träningen är effektiv med en kreativ touch och härligt fartfyllt.

Som alltid när det gäller FortGjort Träning bestämmer du själv nivån på dina rörelser/övningar allt utifrån dina egna förutsättningar och önskemål. Kan din kropp och om du vill så ges du möjlighet till att både hoppa och jogga i en del övningar.

10.15 DanceFever 30 min

I FortGjort Dancefever får du möjlighet att leva ut och njuta av dansglädje när det är som allra bäst. Varför inte lägga in Dancefever som en extra krydda i din träning? Här förekommer olika teman som Discolovers, Michael Jackson, Flirty Dancing, Bollywood, Funkfever. Vi får se vad tjejerna bjuder på.

10.15 SpinningSurprice 30 min

Spinningpass som kan kombineras med andra pass, överraskningar och tokroliga teman.

10.45 Dubbel-Step-up 55 min

Dubbla instruktörer - dubbla stepup lådor - dubbelt så roligt. Ett rörigt, rörligt och roligt pass. Här tränas kondition, koordination och benen så klart.

10.45 SpinningSurprice 30 min

Spinningpass som kan kombineras med andra pass, överraskningar och tokroliga teman.

10.45 Funktionell Träning 30 min

Sträcka sig upp för att nå hyllan i skafferiet, kliva ut ur bilen, böja sig ner för att knyta skorna… Träna som du lever. FortGjort Funktionell Träning bygger upp en funktionell styrka, rörlighet och balans i din kropp som du kan utnyttja i vardagen.

11.15 Bål & Balans 30 min

FortGjort Bål& Balans fokuserar på att  förbättra stabiliteten i magen och ryggen. Här ges du 4 positiva träningseffekter - Stabilitet, Balans, Rörlighet och Styrka. Med effektiva och roliga övningar och rörelser kommer du att öka din bålstyrka, träna upp din kroppskontroll och utmana din balans.Detta sker till stor del i stående position och på så sätt kommer större del av din kropp att aktiveras genom träningspasset. I denna aktivitet tränar du som deltagare i ditt eget tempo och utefter dina förutsättningar och det är tiden som styr antalet övningar du hinner.

11.45 YogaDans/Långsamma Rörelser 30 min

Halva klassen är en blandning av yoga, dans och rörelse. Flödet i de korta rörelseserierna skapar en fantastisk känsla i både kropp och själ. Släpp loss spänningar njut av yogans lugn kombinerat med dansens glädje. Andra halvan är Långsamma rörelser med inspiration från Tai chi. Här använder du din kropp långsamt, fokuserat och medvetet. Balans rörlighet och styrka för hållningen är fokus under FortGjort Långsamma Rörelser. Delar av träningsstunden kan med fördel utföras på en spikmatta.

<< Tillbaka