Yoga Mind Konvent

Yoga Mind Konvent

Yoga Groove | Söndagen den 2 november

TidAktivitetPresentatör
08.00-08.40Inledning + Introduktionsklass för nybörjareJessica Huss
08.45-10.00Free Flow/Vinyasa Flow. Med assistering.Victoria Veres
10.00-10.30Paus! Yoga-Frukost  
10.30-11.30Yoga GrooveMathias Härenstam
11.45-12.45Andning. Närvaro. MeditationJessica Huss
12.45-13.00Avslutning Frågestund

Kom ombytt och klar i mjuka kläder. Medtag filt, kudde och vattenflaska samt försök att få så lite intryck på morgonen som möjligt. Gör saker långsamt, undvik tv o radio, ät en lätt frukost. Kom till Body Joy med ett öppet sinne och nyfikenhet!

Boka på nätet eller i din app tidigast 2 dagar innan. Begränsat antal platser. Konventet är kostnadsfritt för Body Joys medlemmar.

Inledning + Introduktionsklass för nybörjare

Instruktören går igenom grundläggande vad man kan tänka på i sin yogautövning samt  grundlig genomgång av solhälsningar. En introklass för nybörjare som är nyfikna på yoga men aldrig vågat testa. Det kan verka lite läskigt  med yoga om man aldrig gjort det tidigare. Tid för frågor och förklaringar. Assistering av flera yoga lärare.

Free Flow/Vinyasa flow

Vinyasa flow är en fartfylld men lekfull klass där man kan testa nya asanaövningar och perspektiv, kanske vända världen upp och ner. Klassen har ett lite snabbare flöde och här finns lite extra utmaningar för dig som vill.

Yoga Groove, Mathias Härenstam

Yoga Groove är en rytmisk yoga, det är friare och betydligt mer rörelseglädje, det öppnar upp tänkandet för vad mer du kan göra av yogan och skapar ett riktigt härligt flöde.  Fokus är att hitta känslan i varje rörelse Det är ingen strikt och strukturerad yogaklass.

Andning. Närvaro. Meditation Jessica Huss

När kroppen har fått sitt är vi redo för stillhet. Vi utforskar vår andning och dess koppling till tankar och känslor. Vad händer när vi blir helt stilla? Finns det något mer bakom våra tankar, bakom vår rastlöshet?

<< Tillbaka