Dansklasser

Klicka på en klassbeskrivning nedan, för att läsa mer!

Zumba-dansen ser till att hela du dansar till hypnotiska latinska rytmer. Det är enkelt att följa med i stegen. Tillsammans skapar vi ett träningspass som kommer att få dig le, svettas och få bättre kondition. Vårt mål är enkelt: Vi vill att Du vill träna, att Du älskar att träna, att Du förbättrar din Kondition och når din målvikt.

Här tränar vi intervallträning där snabba och långsamma rytmer kombineras för att forma din kropp samtidigt som du förbränner fett. Lägg till latinsk hetta och internationell krydda i mixen så har du en Zumba! Det här är som att gå på fest. LatinFiesta!

Välkommen!


 

 

Zumba

Zumba Rulla med höfterna till härligt medryckande musik. Ett pass som inte bara ger dig effektiv träning utan även ett strålande humör efteråt! Lägg till latinsk hetta så har du en Zumba! Fart och fläkt och vick på höften blandas med stora leenden. Det är som att gå på fest. LatinFiesta!

Dansa Aerobics

Fartfyllt, dansinspirerat konditionspass för dig som gillar dans och vill ha kul samtidigt som du svettas. Kom som du är, upplev hur fort tiden kan gå när man har roligt, lämna lycklig och energifull. Dansanta stegkombinationer och perfekt för dig som vill koordinationsträna.

Musiken växlar mellan disco, rock, latin och låtar du känner igen från radiostationerna.

Dansa Kom Loss

Dansa Kom Loss Ett konditionspass där allt är på skoj. Passar extra bra för äldre och nybörjare. Här lär vi oss grunderna i olika dansstilar. Inga snurrar och inga hopp. Lätta stegkombinationer och stretch efteråt. 45 min.

Aerobic Dance

Aerobic Dance En klassiker inom gruppträning som du inte får missa. Fartfyllt, dansinspirerat konditionspass för dig som gillar dans och vill ha kul samtidigt som du svettas. Kom som du är, upplev hur fort tiden kan gå när man har roligt, lämna lycklig och energifull. Dansanta stegkombinationer och perfekt för dig som vill koordinationsträna. Musiken växlar mellan disco, rock, latin och låtar du känner igen från radiostationerna. Välkommen på en nostalgitripp!

Dance Hall

Dancehall är en dansstil från Jamaica. Den kommer från den nyaste form av jamaikansk musik som också heter Dancehall.

Dansen representerar jamaikansk kultur. Den var skapad på gatan av de fattigaste jamaikanerna, och används för att göra fattiga människor lyckliga fast man är hungriga. Den blir också en stor del av kulturen. Stegen skapas av saker som man gör varje dag, till exempel borsta tänderna. Dansen utvecklades väldigt fort och blev upptäckt av hela världen, på grund av den var jätterolig och fylld med attityd.

Dansa till underbara rytmer från Jamaica. Genom en mix av steg från traditionell Dancehall och det senaste inom Dancehallvärlden lär du dig här teknik, kroppskontroll och att hitta ditt personliga uttryck. För dig som älskar att uttrycka din attityd och känsla i dansen.