Dansklasser

Klicka på en klassbeskrivning nedan, för att läsa mer!

Zumba-dansen ser till att hela du dansar till hypnotiska latinska rytmer. Det är enkelt att följa med i stegen. Tillsammans skapar vi ett träningspass som kommer att få dig le, svettas och få bättre kondition. Vårt mål är enkelt: Vi vill att Du vill träna, att Du älskar att träna, att Du förbättrar din Kondition och når din målvikt.

Här tränar vi intervallträning där snabba och långsamma rytmer kombineras för att forma din kropp samtidigt som du förbränner fett. Lägg till latinsk hetta och internationell krydda i mixen så har du en Zumba! Det här är som att gå på fest. LatinFiesta!

Välkommen!


 

 

Zumba

Zumba Rulla med höfterna till härligt medryckande musik. Ett pass som inte bara ger dig effektiv träning utan även ett strålande humör efteråt! Lägg till latinsk hetta så har du en Zumba! Fart och fläkt och vick på höften blandas med stora leenden. Det är som att gå på fest. LatinFiesta!

Dansa Aerobics

Fartfyllt, dansinspirerat konditionspass för dig som gillar dans och vill ha kul samtidigt som du svettas. Kom som du är, upplev hur fort tiden kan gå när man har roligt, lämna lycklig och energifull. Dansanta stegkombinationer och perfekt för dig som vill koordinationsträna.

Musiken växlar mellan disco, rock, latin och låtar du känner igen från radiostationerna.

Dansa Kom Loss

Dansa Kom Loss Ett konditionspass där allt är på skoj. Passar extra bra för äldre och nybörjare. Här lär vi oss grunderna i olika dansstilar. Inga snurrar och inga hopp. Lätta stegkombinationer och stretch efteråt. 45 min.

Aerobic Dance

Aerobic Dance En klassiker inom gruppträning som du inte får missa. Fartfyllt, dansinspirerat konditionspass för dig som gillar dans och vill ha kul samtidigt som du svettas. Kom som du är, upplev hur fort tiden kan gå när man har roligt, lämna lycklig och energifull. Dansanta stegkombinationer och perfekt för dig som vill koordinationsträna. Musiken växlar mellan disco, rock, latin och låtar du känner igen från radiostationerna. Välkommen på en nostalgitripp!

Dance Hall

Om du vill dansa det hetaste just nu är Ragga något du ska prova, eller Dancehall som det heter på engelska. Dancehall är en typ av jamaicansk reggae som utövas till t.ex. Sean Pauls musik.

Stilen karaktäriseras av en artist som sjunger eller rappar (så kallad toasting) över ett dansvänligt och ofta hårt beat, riddim, snabbare än i reggaemusik. Detta är dansstilen som vi ofta ser i musikvideos och på MTV. Med sköna steg med mycket känsla och energi är Ragga en väldigt rolig dansstil där man får möjlighet att släppa loss! Vi dansar till en mix av karibiska rytmer, street, jamaicans reggae och afro. Det är en tuff stil och du får prova på roliga karakteristiska steg där vi jobbar mycket med överkopp och höfter med andra ord - "booty".