Specialklasser

Klicka på en klassbeskrivning nedan, för att läsa mer!

+90-Det är aldrig för sent!

Cirkelträning för dig som har fyllt 90 år eller mer. Vi tränar försiktigt övningar för vardagslivet. Kom hit och var med. Efteråt fikar vi tillsammans.

Vill du läsa mer? Klicka här.


Stavgång

Stavgångsträningen gör uppehåll för vintern och återkommer möjligen till våren 2017.

Stavgångsträning är ett effektivt sätt att träna kondition samtidigt som man avlastar höfter och knän med hjälp av stavarna. Skön träning för hela ryggen och överarmar. Med rätt stavteknik kommer du att känna skillnad på en vanlig promenad och stavgångsträning. Vi samlas i Hamnen och stavgår i en timme. Varje pass inleds med en kort teknikgenomgång så att du vet hur du ska göra. Vi har stavar att låna ut om du inte har egna.

Mamma/Barn

Mamma/Barn 

På denna klass tränar vi cirkelträning med övningar som fokuserar på att stärka bål, bäckenbotten och allmän styrka! Vi interagerar mycket tillsammans med barnen och låter dem på ett lekfullt sätt bli ”redskap” i träningen. Barnen bör vara så små (upp till 1 år) att de inte kan krypa iväg. Passar dig som vill ha träning i lagom nivå!

För övrigt har vi barnpassning. Har du ett litet, nyfiket barn som är så rörligt att du knappt får någon träning gjord när barnet är med på passet så har vi barnpassning varje dag. Hitta barnpassningstiderna i din app eller på hemsidan under " Om oss".

Varmt välkomna!