Specialklasser

Klicka på en klassbeskrivning nedan, för att läsa mer!

+90-Det är aldrig för sent!

Cirkelträning för dig som har fyllt 90 år eller mer. Vi tränar försiktigt övningar för vardagslivet. Kom hit och var med. Efteråt fikar vi tillsammans.

Vill du läsa mer? Klicka här.


Barnvagnsträning för föräldrar

Barnvagnsträning för föräldrar är en allsidig träningsform där vi tränar utomhus med barnvagnen för styrka och kondition med stor fokus på kroppens core- och bäckenbottenmuskulatur. Övningarna går anpassas efter egen förmåga, man gör framsteg, blir starkare, uthålligare och gladare! Det är ett härligt och enkelt sätt för att komma i form. Det är träning i grupp med andra mammor och pappor, inget pass är det andra likt.

Samling på altanen utanför Body Joy Hamnen. Tag med en egen handduk eller filt att ligga på. Dusch och bastu finns att tillgå efteråt. 

Torsdagar kl 10.00-10.45

Träna 1 ggr i veckan i 10 veckor

Medlemsmammor gratis.
Pris per gång 120 kr. 
(Behöver inte vara medlem på Body Joy)
Pris per termin, 10 ggr 1000 kr. 
OBS! Vi tar inte emot kontanter. Endast kort eller swish.

Nästa period startar den 5/4-7/6 2018. Du är självklart välkommen att hoppa in när du vill och kan.

Välkommen!

Anmäl ditt intresse till lena.hedlund@remove-this.bodyjoy.se. Betala träningsavgift via faktura eller direkt i vår reception på Body Joy Mölnvik.

Mamma/Pappa & barn

Alla pass i Mölnvik som startar kl 10.00 på vardagar är du och din lilla stjärna välkommen. Vi har olika klasser såsom dans, styrka eller corepass. Musikens volym är låg och vi har enkla och tillgängliga träningspass.

Ditt barn är välkommen så länge han/hon inte springer runt i salen. Då är det bättre att du nyttjar vår barnpassning istället och för träna i lugn och ro.

Med undantag för Body Balance på torsdagar i Mölnvik. Då bör du nyttja barnpassningen oavsett. Där behöver alla deltagare lugn och tystnad.

Varmt välkomna!