Styrketräningsklasser

Klicka på en klassbeskrivning nedan, för att läsa mer!

BodyPump

BodyPump Ett komplett styrkepass för hela kroppen till musik. Vi tränar uthållighetsstyrketräning med hjälp av skivstänger. Vikten bestämmer du själv. Passar gammal som ung, vältränad som otränad. Varning! BODYPUMP kommer att förändra din kropp!

Styrka

Styrka-Funktionell träning. Forma och stärk kroppen med balans, styrka och kondition. Styrkepass som passar alla - från soffpotatisar till elitidrottare! Vi använder vikter, gummiband, pinnar och egen kroppsvikt. 

Styrka Cirkel

Styrka Cirkel ett träningspass för hela kroppen med funktionella styrkeövningar som utförs med olika träningsredskap som stänger viktplattor och egen kroppsvikt.  Högintensiv träning i cirkel. Du jobbar på varje station en given tid. Tempot bestämmer du själv. Du kan anpassa träningen till din nivå eller varför inte lite högre!

Styrka Intervall

Styrka Intervall är ett styrkepass där vi tränar styrka i tuffa intervaller.  Efter en behövlig uppvärmning sätter vi igång med korta eller långa intervaller. Vi kan även lägga in sk Tabata- intervaller i passen ibland. Själva arbetsdelen på passet är kort och intensivt. Effekten blir snabba resultat och god kondition på kort tid. Du kommer känna dig stark och upprymd efteråt. Du får den bästa effekten efter passet - VILAN- det är då det händer! Du som gillar GRIT - detta är ett pass för dig!

Styrka Easy Line

Styrka Easyline - Cirkelträning i gym-maskiner

Vi ställer upp 9 styrkemaskiner i en cirkel, som tränar hela kroppen. Dessutom har vi mellanstationer där du kompletterar med kondition och balans och mycket annat. Dessa maskiner är unika i sitt slag då det är tryckluftsmotstånd. Du behöver alltså inte göra några inställningar vilket gör att det är enkelt, snabbt, roligt och effektivt.  Passet är tufft och utmanande om du vill eller uppbyggande rehab om du hellre vill det. Prata med din instruktör innan passet om du har särskilda önskemål eller begränsningar.

Du kan använda dessa maskiner när du vill. Maskinerna står alltid framme utom då vi inte har andra pass i salen. Du tränar enkelt själv medan lampan lyser grönt och byter station när lampan lyser rött. Prata med din medlemstränare som kan visa dig hur du gör.

Styrka Ute

Träna utomhus i en liten grupp. 

Vi tar ut träningsmaterial på gräset eller på altanen. Där tränar vi kondition, styrka och rörlighet. Roligt, utmanande, effektivt och säkert. Vi hoppar och springer, trycker och svingar, drar och lyfter. Allroundträning för dig som gillar frisk luft. Passet är 45 minuter långt.

Samling på altanen utanför Body Joy Hamnen. Tag med en egen handduk eller filt att ligga på. Dusch och bastu finns att tillgå efteråt. 

Välkommen!

Core CXWORX

Core CXWORX Det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler. Här tränas mage, rumpa och rygg för att du ska känna dig stark och välmående. 30 minuter.

Detta är Les Mills senaste program. Alla rörelser är förkoreograferade. Vi håller samma program i 3 månader och byter program varje kvartal. C står för Core. X står för att vi arbetar med musker som går kors över kroppen och Worx = Because it works!

Core

Core Du tränar kroppens kärna med stora corebollar: musklerna i magen och ryggen, diafragman och bäckenbotten. Ger en stark muskelkorsett och hjälper mot ryggont och ”putmage”.