Personlig träning

Body Joys personliga tränare har ett motto:

Kom som du är, vi har en PT för dig
Vi tar dig från där du är, till där du vill vara 
"En annorlunda syn på träning"

Personlig Tränare – en detektiv med fokus på att locka fram det bästa hos dig!

Alla personliga tränare på Body Joy är utbildade och licensierade i sin yrkesform. Din PT är en professionell träningspartner som effektivt hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång. Med ett helhetstänk kring hur människan fungerar har vi ett tätt samarbete med Body Joy’s terapeuter som finns till hands och kan ge dig en plattform där du kan utvecklas för att att må bättre och nå dina mål!

Så här fungerar det att träna med en PT

Din PT hjälper dig med allt, från kostrådgivning till individuellt anpassade träningsprogram. Din PT är med dig genom hela träningspasset, peppar och ser till att du gör dina rörelser rätt samt får dig att orkar mer än du tror är möjligt. Att leva sunt och ha fokus på helheten är något vi arbetar efter. Bestående resultat är mer önskvärt än korta, därför ligger wellness mer i vårt intresse än enbart fitness. Vi vill självklart att våra kunder ska nå sina fysiska mål men önskar att det sker på ett sunt och hälsosamt sätt. Då Body Joy är så mycket mer än ett gym strävar vi också efter att ge våra kunder en hel upplevelse.

Varför personlig träning?

  1. Din träning blir skräddarsydd för dina behov och mål.
  2. Du får hjälp med att sätta relevanta mål och en konkret plan för att nå dem.
  3. Du få hjälp med att nå dina mål snabbare.
  4. Bokad tid med din personliga tränare gör att träningen i större utsträckning blir av.
  5. Din träning blir roligare.
  6. Du kommer att minska risken för skador.
  7. Träningen utanför komfortzonen kommer att utveckla din kropp  och ditt sinne på flera plan

Träna med din PT ofta eller mer sällan – du bestämmer!

Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med en PT. Har du aldrig provat tidigare så prova. Vissa vill ha kontinuitet och träffas varje vecka året runt. Andra tränar med en PT under en begränsad period för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag så är det kanske dags igen för den vitamininjektion som bara en PT kan ge dig.

Vilken PT passar dig?

Läs mer om våra Personliga tränare här!

Alexander Boberg
Emma Lillienwall
Håkan Friborg
Jacob Rydenfors
Jessica Huss
Lollo Jansson
Monica Björhn
Therese Andersson

PT som friskvård

Det står nu klart att personlig träning kommer vara möjligt att köpa med det friskvårdsbidrag anställda kan få från sin arbetsgivare, enligt skatteverket.
Det är en vinst för friskvårdsbranschen men också för folkhälsan då en PT i många fall är avgörande för den som vill gå från en stillasittande till en aktiv livsstil!

Utnyttja det om du har möjlighet! Det gör skillnad!

Body Joy Tränar rent till 100%