Ylva Ohlson

Ylva Ohlson

Ditt välmående - det är mitt uppdrag!

Jag tycker att träning ska vara roligt.
Jag är en glädjespridare av rang, full av energi och goda, aldrig sinande idéer. Med god teknik, utmaning och en stor glädje tar jag hand om dig.

Varmt välkommen till mig! 

Min filosofi

För att vi ska må bra och känna oss tillfreds i livet och kunna njuta av ”allt som livet ger” som Baloo sjunger om, så behöver vi en god hälsa. För mig betyder det att vi ska kunna röra oss obehindrat och ha styrkan för att kunna göra det. God hälsa innebär dock så mycket mer för mig. Det är att må bra både fysiskt och psykiskt, i kropp och själ. Jag ser var och en av oss som en hel enhet och för att få en god balans i livet, som bidrar till att vi känner oss tillfreds och lyckliga, behöver vi göra det kroppen är skapt för nämligen att röra på oss. Genom fysiska aktiviteter som vi tycker om når vi både fysisk och psykisk hälsa!

Träningen
Hos mig står DU i fokus. Jag brinner för att hitta balansen för dig. Genom att synliggöra och tydliggöra ditt NULÄGE och ditt ÖNSKADE LÄGE så skapar jag tillsammans med dig en plan för hur vi tar dig dit. Vi startar upp med en Funktions Analys där jag tittar på dina rörelsemönster. Vi ser till starka och svaga länkar och pratar om vad de betyder för dig i din vardag. 

Utifrån funktionsanalysen och vårt samtal så utformar jag din träningsplan. För mig är det viktigast med god teknik. Teknik, ger kroppsförståelse och ett hållbart sätt att träna. Det riskreducerar också skador.

Så utifrån din beslutsamhet, tillsammans, så skapar vi en starkare, rörligare och förhoppningsvis en lyckligare DU.  - kom nu, jag väntar på att få ta hand om dig!


Kram, Ylva

Utbildningar

Certifierad Kost- och Träningskonsult by the Academy
Licensierad Personlig Tränare
Licensierad Kostrådgivare
Certifierad HälsoKonsult
Weight Trainer
FortGjort
HLR