Pink Gloves Boxing


Pink Gloves Boxing

Vi är glada och stolta över att Body Joy, som en av få träningsanläggningar i Sverige har möjligheten att erbjuda Pink Gloves Boxing. Ett PT-i-grupp-koncept utöver det vanliga.

Pink Gloves Boxing är ”Small group training” där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning och utan att behöva sparra mot någon eller riskera att bli slagen. PGB lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik och terminssystemet låter dig möta nya tekniker och ställas inför komplexare kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Redan termin 2 är vi redo för The 49 moves Challenge Coin Combo. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

En av faktorerna till den höga kvalitén, och att varje deltagare åstadkommer en så kraftig utveckling, är att varje grupp endast består av 12 deltagare. Gruppens deltagare är samma hela terminen. Den teamkänsla och gemenskap som uppstår hjälper dig att utvecklas och får dig att längta till varje träning. Du kommer prioritera dessa träningspass i din vardag och får på så sätt en enormt god kontinuitet i din träning.

Passens uppbyggnad
1. Varje pass inleds med en allmän uppvärmning av kroppen som gör dig redo för träningens utmaningar.

2. Därefter får du utveckla din boxningsteknik under den specifika uppvärmningen. Tränaren har förberett en teknik eller en kombination som du får möjlighet att träna på under hela passet.

3. Efter den specifika uppvärmningen kommer stationsträningen där två deltagare peppar varandra på de fem olika stationerna. På fotarbetesstationen tränar du upp ditt fotarbete och får samtidigt konditionsträning. Genom skuggboxning får du finslipa och utveckla din boxningsteknik. I prizefighten får du träna din teknik mot mitsar som hålls av instruktören. Instruktören ger dig tips på hur just du kan utvecklas ytterligare. Mot säcken får du släppa lös dina inneboende krafter och vidareutveckla din teknik. På helkroppsstationen får du träna din fysiska styrka och uthållighet. Du tränar ca 2 min på varje station med lite vila mellan varje. Under en vanlig träning hinner du två varv och tränar alltså på varje station två gånger.

4. Efter stationsträningen samlas vi för stretch och core/styrkeövningar och vi delar här också med oss av våra erfarenheter till varandra.
PGB:s vision grundar sig i att varje människa har en inneboende potential. Vi utmanar oss själva och inspirerar varandra till att utvecklas och nå vår fulla potential.

Det kostar att vara med i gruppen utöver medlemskapet. Medlemmar har ett förmånligare pris än icke medlemmar. Anmälan görs via mail till lena.hedlund@remove-this.bodyjoy.se

Mer information, bilder och filmer hittar du på:
pinkglovesboxing.se

facebook.com/PinkGlovesBoxingVarmdo
instagram.com/pgbvarmdo

Pink Gloves Fakta

Boxning för tjejer.
Grupp på högst 12 personer.
Träning 2 ggr/ vecka i 15 veckor.
Totalt 30 träningspass.
Pris per termin:
3200 kr för Body Joys medlemmar.
3900 kr för icke medlemmar.

Steg 1 Nybörjargrupp Vuxna tjejer (från 17 år uppåt):
Mölnvik ons 19.30 och sön 15.30
Start 14/3 2018

Steg 2 Fortsättningsgrupp Vuxna tjejer (från 17 år uppåt):
Mölnvik tis och tors 19.00-20.00
Start v 6 2018