Team Training

Träna med vänner!

TEAM - Together Everyone Achieves More

Vill du träna med en personlig tränare och samtidigt uppleva känslan att träna i grupp? Då är PT Team Training något för dig!

PT Team Training är för dig som vill kombinera personlig träning med motivationshöjning som kommer från gruppträning. Du behöver heller inte betala fullt pris för att träna med en PT. Här får du/ni en expert som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen.

25 minuter är lätt att hitta plats för i kalendern, före eller efter arbetet. Varför inte under lunchen!?

Team Training är något för dig som vill kombinera personlig träning med motivationshöjning och inspiration som en grupp ger.

BOKA DIN PLATS I ETT TEAM!

Maila helene.scheer@remove-this.bodyjoy.se eller SMSa ditt intresse till Helenes telefon 0707333311

Medlemmar rekommenderar TeamTraining!! Läs mer här.

TEAM Informationsträff

Måndag 26 augusti 18:00-19.00 i Hamnen.
Varje kvart kommer flera olika teamträningar att presenteras. Välkommen till oss och lyssna och ställ frågor. Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp. Tränarna finns på plats och presenterar sitt TEAM.

Välkomna önskar Lollo, Therese, Alexander och Jessica!

TEAM Gym Skolan

Vill du komma igång med att lyfta vikter, men vet inte riktigt hur du ska gå till väga? Då är TEAM GYM SKOLAN något för dig!
Kom igång med styrketräning- här får du grundläggande tips för träningen
Det finns mycket att lära sig gällande styrketräning. Här lär du dig ämnen som kost, uppvärmning och teknik och annat som du har nytta av när du tränar. Effektiva tips för effektiv träning. Oavsett om du tränar för att du vill bli starkare, bygga större muskler, eller gå ner i vikt, så är detta en grupp för dig!

Onsdagar 18:00-19.00 i Hamnen 
PT Lollo
Start 4/9
Antal ggr 10
Antal platser 6
Pris 10*380:-= 3800:-

TEAM Strong Woman

Bara för tjejer som vill bli starkare!

Detta TEAM fokuserar på att bli starkare i funktionella moment ex. marklyft, pullups, knäböj. För att bli starkare krävs att kroppen är i balans så vi jobbar med rörlighet, stabilitet och balans. Testa din maxstyrka - vad innebär det? Anmäld dig till denna grupp så får du lära dig mer om dig själv och din kapacitet.

 

Torsdagar 17.30-18.30 Mölnvik
PT Therese
Start 5/9
Antal ggr 10 
Antal platser 6 
Pris 10*380:-= 3800:-

TEAM Heavy Lifting

Fokus på fria vikter och mycket basövningar! Du kommer att lära dig styrkelyft, frivändningar, marklyft mm.

Tisdagar 17:30-18 25 i Mölnvik 
PT Alexander 
Start 3/9
Antal ggr 10
Antal platser 6
Pris 10*380:-= 3800:-

TEAM Kom Igång

Variera träningen med Kettelbells, TRX-band, skivstång, hantlar maskiner, funktionell träning, core, balans och kondition och självklart lite överraskningar ala Lollo 

Måndagar 18:00-18.55 i Hamnen
PT Lollo
Start 2/9
Antal ggr 10
Antal platser 6
Pris 10*380:-= 3800:-

TEAM Frisk Rygg

Variera funktionell träning för att förebygga skador genom att stärka musklerna i bålen. Stretch och flexibilitet samt core(Mage/Rygg) och balans.

En stark rygg ger en snygg hållning och förebygger skador. Lollo ger sina bästa övningar för att bygga upp ryggen. En vältränad rygg skyddar ryggraden och hjälper dig att hålla upp kroppen. Och med tanke på att många av oss jobbar mycket med armarna framför kroppen – sitter vid en dator, står vid en kassa, lagar mat, osv– är det lätt att tappa hållningen, falla ihop och få ont. För att motverka det och få en kropp som strålar och som mår bra behöver du träna ryggen.

Måndagar 19.00-19.55 i Hamnen
PT Lollo
Start 2/9
Antal ggr 10
Antal platser 6
Pris 10*380:-= 3800:-

TEAM Yoga

Yogaträning i en liten grupp på 5-10 personer.
Träning i "workshop-form" med möjlighet att ställa dina frågor kring både de fysiska positionerna och yogans filosofi. Utifrån gruppens sammansättning och önskemål varvar vi fysisk träning med samtal om yoga och livet. 

Tisdagar 07.00-07.55 i Hamnen
PT Jessica
Start 3/9
Antal ggr 10
Antal platser 6
Pris 10*380 kr = 3800 kr