Frågor & Svar till Body Joys medlemmar

Vad händer med Body Joy nu?
Det kommer att vara precis som vanligt. Vi finns kvar här, välkommen in och träna! 

Vad händer med mitt medlemskap, kommer det att ändras?
De första månaderna ändras inget, och Body Joy fortsätter som förut. SATS och Body Joy slås formellt ihop först i vår, preliminärt 4/5. Du som har autogiro behåller det pris och den centertillgång du har idag. Du kan också, om du vill, när bolagen formellt slagits ihop, välja att uppgradera ditt medlemskap så att du får tillgång till fler center inom SATS (eller nedgradera ditt medlemskap) Du som har förbetalt årsmedlemskap behåller den centertillgång du har idag. När ditt medlemskap löper ut kan du välja att förnya och ta ställning till då gällande prislista. Mer information och detaljer kommer att komma om detta, håll utkik på sats.se samt bodyjoy.se.
 
Kommer jag att få träna på SATS nu?
I samband med att Body Joy formellt blir en del av SATS (preliminärt 4/5) kommer du få besked om vilka SATS-center som ingår i ditt medlemskap. Om du är nyfiken kan du redan nu titta på sats.se, där ser du priser och får en god överblick över center och träningsutbud. Du kommer att få ett medlemskap på SATS som motsvarar den medlemsavgift du betalar idag.

Hur kommer det att fungera när jag kommer till mitt träningscenter för att träna?
På kort sikt förändras inget. Du gör precis som du gör idag.

Hur kan jag boka mig på klasser?
Tills vidare bokar du dig på klasser som tidigare. När våra Body Joy-center har blivit SATS, preliminärt 4/5 kommer du få tillgång till SÀTS digitala verktyg (web, app) för bokning av träningsklasser och annat.

Kommer Body Joy att byta namn?
Ja, alla Body Joy-center kommer att ingå i SATS och byta namn.  

Jag har medlemskap på både SATS och Body Joy, hur ska jag göra då?
Du avgör hur du vill göra med dina medlemskap. Kontakta SATS Kundservice för frågor om ditt SATS-medlemskap. Behåll båda medlemskapen fram till dess att bolagen formellt slagits ihop om du vill kunna träna på både SATS och Body Joy under den tiden. Sammanslagningen av Body Joy och SATS kommer att ske under våren, preliminärt 4/5.

Får jag nya medlemsvillkor?
Fram till när bolagen slås ihop formellt (preliminärt 4/5) gäller Body Joys medlemsvillkor, därefter SATS medlemsvillkor.

Kommer priserna på PT att ändras?
Priserna på PT kommer att anpassas till SATS när bolagen formellt slås ihop. Detta kommer att ske under våren, preliminärt 4/5.

Kommer alla SATS-medlemmar att få träna på Body Joy nu?
I vår, när Body Joys träningscenter blir en del av SATS på riktigt, kommer Hamnen och Mölnvik byta namn till SATS och ingå i SATS Stockholms-medlemskap. SATS-medlemmar med tillgång till Stockholm kommer då, när fusionen är klar, att kunna träna på Body Joys center.

Kommer Body Joy-andan/känslan försvinna?
Vad Sats säger är att de önskar behålla profilerna och målgruppssegmenteringen vi har på de olika anläggningarna. De vinner ingenting på att göra 3 likadana anläggningar. Sats vill bredda sig och det gör de när dom behåller skillnaderna. Body Joy- andan fortsätter vi att sprida tillsammans såklart.

Vad händer med personalen?
All personal kommer få erbjudande om en likvärdig anställning. De som fakturerar kommer bli erbjudna en anställning. Ingen sägs upp.

Vad händer med teraputerna?
Deras hyresavtal flyttas över till Sats. Nya hyresavtal håller på att tas fram med liknande villkor.

Vad händer med vårt schema/klasser ex EasyLine, SOMA, Zumba, Gubbröra, 90+ mm?
Under våren händer ingenting. Det kommer inte tas bort klasser"bara för att ", det finns center som har enskilda klasser som inte alla andra har. Vårens schema ser i stort sett ut som idag.

Kommer musiken i omklädningsrummet vare hårdrock nu klockan 7.00?
Nej den kommer anpassas efter våra medlemmars önskemål:-))

Kommer Weight Trainer/TEAM fortsätta som vanligt under våren?
Ja det kommer dom. Det finns platser kvar så kontakta helene.scheer@bodyjoy.se om du är intresserad och vill veta mer.

Vad händer med Barn & Ungdomsverksamheten?
Den fortsätter som vanlig under våren och showen blir av som planerat i Nacka Aula den 26 april.

Varför säljer Monica och Monica BodyJoy?
Monica och Monica har levt dag och natt med Body Joy i nästan 25 år. Det har varit intensivt, men de har älskat det. De är stolta över vad de har lyckats bygga upp tillsammans med oss här. Men allt i livet har sin tid och Monica och Monica kände helt enkelt att det var dags att göra något annat. Det var också viktigt för dem att sälja till en aktör som de känner förtroende för. Därför valde de att sälja till SATS. De kommer att fortsätta träna här så de försvinner inte helt.

Jag är SATS-medlem och vill träna på Body Joy, hur gör jag?
Då är detta goda nyheter för dig! Du som i ditt medlemskap har tillgång till alla SATS-center i hela Stockholm kommer under våren få tillgång till Body Joys två center på Värmdö. Dessutom renoverar vi SATS Värmdö, med en ny varm sal, utökad träningsyta och så inför vi succéklassen Indoor running. Det blir många möjligheter till träning på SATS i Värmdö. Hotyoga-salen och indoor running är redan klart, övriga uppgraderingar på SATS Värmdö kommer under våren. Tillgången till Body Joys två center dröjer dock till senare under våren då fusionen av våra bolag måste genomföras först. När det är klart kommer Body Joys center fungera som SATS, och du kommer att kunna boka klass och komma in med ditt medlemskort på dessa center (om du har tillgång i ditt medlemskap). Preliminärt 4/5.

Det finns redan så många SATS-center i Stockholm, behövs verkligen fler?
Vi vet att träning bara blir av om träningscentret ligger nära jobbet eller nära bostaden. Därför är vår strategi att växa på befintliga orter. Det ska alltid vara nära till ett SATS-center. Stockholm är stort och ännu finns det plats för fler SATS-center.

Vad händer med mitt avtal/kort/abonnemang när vi går över till Sats (när fusionen är klar)?
Medlemmar som inte har någon bindningstid väljer det Satskort som passar dem bäst. De kan alltså både upp & nedgradera sig. Det med bindningstid kommer att få ett Satskort motsvarande det dom betalat för på Body Joy. När ditt medlemskap löper ut kan du välja att förnya och ta ställning till då gällande prislista. Ex om man betalar 689:-/månaden hos oss får man i deras prislista Sverigekortet (inkl Norden). En pensionär som hos oss betalar 579:-/månaden får hos Sats betala 375:-/månaden (dagtid fram till 15.00, 2 center och seniorrabatt). Allt står på Sats hemsida. Inga Satsmedlemmar kan träna hos oss förrän fusionen (långt fram i vår) är klar och vise versa.

Har du frågor ang ditt avtal så maila medlem@bodyjoy.se
Vi, Monica & Monica kommer de närmaste veckorna vara mycket mer på anläggningarna så har du frågor och funderingar så prata gärna med oss.
Varma hälsningar Monica & Monica