Frågor & Svar till Body Joys medlemmar

Vad händer med Body Joy nu?
Det kommer att vara precis som vanligt. Vi finns kvar här, välkommen in och träna!

Vad händer med mitt medlemskap, kommer det att ändras?
De första månaderna ändras inget, och Body Joy fortsätter som förut.
SATS och Body Joy slås formelt ihop först i vår.
Du som har autogiro behåller då det pris och den centertillgång du har idag. Du kan också, om du vill, när bolagen formellt slagits ihop, välja att uppgradera ditt medlemskap så att du får tillgång till fler center inom SATS.
Du som har förbetalat årsmedlemskap behåller den centertillgång du har idag. När ditt medlemskap löper ut kan du välja att förnya och ta ställning till då gällande prislista. Mer information och detaljer kommer att komma om detta, håll utkik på sats.se samt bodyjoy.se.
 
Kommer jag att få träna på SATS nu?
I samband med att Body Joy formelt blir en del av SATS (detta planeras ske under våren) kommer du få besked om vilka SATS-center som ingår i ditt medlemskap. Om du är nyfiken kan du redan nu titta på sats.se, där ser du priser och får en god överblick över center och träningsutbud. Du kommer att få ett medlemskap på SATS som motsvarar den medlemsavgift du betalar idag. 
 
Hur kommer det att fungera när jag kommer till mitt träningscenter för att träna?
På kort sikt förändras inget. Du visar upp ditt medlemskort som vanligt i receptionen.. 
  
Hur kan jag boka mig på klasser?
Tills vidare bokar du dig på klasser som tidigare. När våra Body Joy-center har blivit SATS på riktigt kommer du få tillgång till SÀTS digitala verktyg (web, app) för bokning av träningsklasser och annat. 
 
Kommer Body Joy att byta namn?
Ja, alla BodayJoy-center kommer att ingå i SATS och byta namn. Exakt vilka namn det blir är inte bestämt. 
 
Jag har medlemskap på både SATS och Body Joy, hur ska jag göra då?
Du avgör hur du vill göra med dina medlemskap. Jag kan hjälpa dig med frågor om ditt Body Joy-medlemskap. Kontakta SATS Kundservice för frågor om ditt SATS-medlemskap.  
Behåll båda medlemskapen fram till dess att bolagen formelt slagits ihop om du vill kunna träna på bade SATS och Body Joy under den tiden. Sammanslagningen av Body Joy och SATS kommer att ske under våren.

Får jag nya medlemsvillkor?
Fram till när bolagen slås ihop formelt (detta kommer att ske i vår, vi återkommer om datum) gäller Body Joys medlemsvillkor, därefter SATS medlemsvillkor. 
 
Kommer priserna på PT att ändras?
Priserna på PT kommer att anpassas till SATS när bolagen formellt slås ihop. Detta kommer att ske under våren (vi återkommer om exakt datum).
 
Kommer alla SATS-medlemmar att få träna på Body Joy nu?
I vår, när Body Joys träningscenter blir en del av SATS på riktigt, kommer Hamnen och Mölnvik byta namn till SATS och ingå i SATS Stockholms-medlemskap. SATS-medlemmar med tillgång till Stockholm kommer då att kunna träna på Body Joys center. 

Varför säljer Monica och Monica Body Joy?
Monica och Monica har levt dag och natt med Body Joy i nästan 25 år. Det har varit intensivt, men de har älskat det. De är stolta över vad de har lyckats bygga upp tillsammans med oss här. Men allt i livet har sin tid och Monica och Monica kände helt enkelt att det var dags att göra något annat. Det var också viktigt för dem att sälja till en aktör som de känner förtroende för. Därför valde de att sälja till SATS. De kommer att fortsätta träna här så de försvinner inte helt.