Spin of Hope 2020

KOM OCH CYKLA MED OSS FÖR BARNENS SKULL!
Det är åttonde året vi är med och arrangerar och i år ska vi komma upp till totalt 1 MILJON insamlade pengar till Barncancerfonden! Body Joy/SATS Mölnvik Fenix väg 10.

Vi arrangerar Spin of Hope varje år. Ett arrangemang som vi tillsammans med Team Rynkeby Täby bara blir större och roligare för varje år. SoH går ut på att samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden genom att tillsammans med dina kompisar eller arbetskamrater hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. 

Alla pengar som samlas in under Spin of Hope går till den livsviktiga forskningen samt ger stöd till cancerdrabbade barn och deras familjer.

Du deltar i lag om 1-12 personer som turas om att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Du kan även boka in dig på drop in-plats om det är svårt att få ihop ett lag. Skriv upp dig på våra drop-in-cyklar som presenteras i receptionen i Mölnvik och Hamnen.
Lagavgiften är 1 500 kronor. Ditt lag får då tillgång till en spinningscykel som ni ska hålla igång under dagen. Om ni är 12 deltagare i laget blir det 125 kronor per person. Om ni vill bidra lite extra bokar ni en guldcykel för 3 000 kronor eller en diamantcykel för 10 000 kronor. 

Boka din cykel här: https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope/delta/spin-of-hope7/