Träningsresa till Marbella FULLBOKAT!

FULLBOKAT! UPPLEV EN UNIK TRÄNINGSRESA MED Lollo & Lena

Body Joy tillsammans med Future Travel kan stolt presentera en oförglömlig träningsresa till Marbella under ledning av Lollo Jansson och Lena Hedlund! Under vistelsen tränar vi tillsammans, äter goda middagar och har det riktigt trevligt tillsammans!

BOKA DIN PLATS HÄR!

CHECKA IN PÅ BLUEBAY BANUS ****
I fyra nätter bor vi på det 4-stjärniga hotellet, BlueBay Banus som endast är en 15 minuters promenad till Puerto Banus. Hotellet har en spansk stil och påminner om en andalusisk by. Det finns en restaurang, tre barer, tre utomhuspooler och en frukostbuffé. Middag ingår på hotellet och vi avslutar resan med en avslutningsmiddag på padelklubben. Passa på att även att åka till Gibraltar som endast är en timma från hotellet.

Träning och avkoppling
Schemat under veckan är fullspäckat med olika träningsformer och du väljer själv vilka och hur många aktiviteter du vill delta i. Varva aktiviteterna med semester som avkoppling vid poolen, stranden och utforska underbara Marbella. 

REAL CLUB PADEL MARBELLA
Vi tränar på det fantastiska gymmet (utomhus & inomhus) på Real Club Padel Marbella som endast är ett par minuters promenad från vårt hotell. Där kan du även få möjligheten att prova på padel mot en extra kostnad. Anmäl ditt intresse i samband med din anmälan till resan.

RESAN INKLUDERAR:
- Flyg med SAS från Arlanda inkl. incheckat bagage  Prel. Flygtider: Utresa 28/3 Arlanda-Malaga 16:10-20:30. Hemresa 1/4 Malaga-Arlanda 21:00-01:15
- Boende 4 nätter i dubbelrum på BlueBay Banus (inkl. frukost & 3 middagar på hotellet exkl. dryck)
- 1st avslutningsmiddag på padelklubben exkl. dryck
- Enkelrumstillägg: 1 495:-
- Transport ToR mellan flygplats och hotell
- Träning under ledning av Lollo och Lena

TRÄNINGSAKTIVITETER UNDER VECKAN
Det kommer vara ett träningsschema för hela veckan. Du väljer själv vilka klasser du vill vara med på och hur många du vill delta på. 
- Morgonpromenader
- Yoga
- Funktionell träning
- Styrka/cirkel
- Bålstyrka
- Dans zumba/aerobics 
- Soma

Vid anmälan, uppge passnamn, email, postadress och mobilnummer. OBS: Begränsat antal platser!
För bokning och förfrågningar:
Klicka HÄR för att boka och läsa mer!
070-858 40 55 (Future Travel)
info@futuretravel.se
PRIS: 9 995:-
Sista anmälningsdatum: 15/1-2020