Vätterngruppen en cykelutmaning

Så här gick det för Vätterngruppen!

Efter 9 månaders förberedelser har nu Body Joys Vätterncyklister tagit sig i mål efter 300km cyklande! 

Förutsättningar hade inte kunnat vara bättre, helt vindstilla och soligt väder. 00:40 gav vi oss iväg i mörkret ner mot Jönköping. En magisk upplevelse, ett pärlband med röda baklyktor så långt ögat kan nå i en alldeles stilla natur. I gryning vaknar omgivningen till liv och öronen fylls av ett kakafoni av fågelkvitter. Efter att passerat Jönköping får vi uppleva en soluppgång över en helt stilla Vättern, en otrolig upplevelse. Vart efter temperaturen stiger på väg norrut så stiger även ansträngningsnivån. 

Här blir Vätternrundan lika mycket en mental som fysisk utmaning. Kl 16 är alla av oss i mål, inga incidenter och en grym prestation av dessa modiga kvinnor. 2 personliga rekord på 50 min kortare än tidigare runda, ett personligt rekord på 3h bättre än tidigare runda, en som genomförde sin första runda med glans och en som gjorde sin 10:e runda. Återigen är det bevisat att det aldrig är försent att anta nya utmaningar. 

Tack för att jag fått vara med på er resa! Krister

Vätterngruppen, en cykelutmaning

Häng med på 2020 års cykelutmaning!

Vi har startat en till cykelgrupp med ambitionen att cykla Vätternrundan tillsammans  år 2020. Nytt för nästa gån är att du kan välja Hel-, Halvvättern eller båda!
  
Har du någon gång funderat på hur det känns att vara en del av ett cykelteam som hjälper varandra till nya stordåd? Nu har du chansen!!

Som deltagare i Vätterngruppen får du ett individuellt anpassat träningsprogram, lära dig cykla i grupp (både teori och praktik)  Lär dig hur du cyklar i klunga, hur man kommunicerar, hur man kör om, hur man dricker och äter samtidigt som man cyklar, teknikpass inne och utomhus, hur man lagar punktering etc.

Välkommen till ett uppstartsmöte med Krister kl 19.00-19.30 den 12/9 i Hamnen.

Vi startar hösten med ett maxpulstest samt individuell intervju som underlag för ditt träningsprogram. I höst genomför vi 10 cykelpass tillsammans i Body Joys spinningsal, ett 60 minuters pass per vecka på torsdagskvällarna. Övriga pass genomför du i egen regi. Efter årsskiftet genomför vi en halvtidsuppföljning samt 14 cykelpass tillsammans, vi cyklar ute så snart vädret tillåter. Utepassen kommer att variera i tid, från ca 90 minuter till enstaka långpass. Tillsammans blir vi starkare!

Anmäl dig till krister.arnell@remove-this.gmail.remove-this.com

Pris

Välkommen kl 19.00-19.30 den 12/9 i Hamnen. Anmäl din plats på evenemanget på Facebook eller maila till krister.arnell@gmail.com

Medlemspris för hela upplägget: 6995 kr/person (icke medlem 8995 kr)


I priset ingår:
personligt upplägg
26 gemensamma spinningpass Torsdagar kl 19.00 i Hamnen
Body Joy - cykelkläder

Startavgiften till Vätternrundan ingår inte i priset.