Workshop i Rump- & Bålstyrka

Lördagen 26 oktober i Mölnviks stora sal FULLBOKAD!
NYTT DATUM ! Lördagen 16 november i Mölnviks stora sal.

Lollo är vår Personliga Tränare och bla expert på träning för rumpa och bål. Du kommer att ha stor nytta av denna kunskap på alla pass och styrketräning i gymmet.

RUMPSTYRKA 12.00-13:30
Vill du ha en stark rumpa? 
Vi går igenom teknik och utförande i en variation av effektiva övningar som aktiverar och stärker sätesmuskulaturen. Den här workshopen vänder sig till dig som vill lära dig mer om sätets funktion och hur du bäst tränar den. Träningsvärk utlovas! Passar alla nivåer, nybörjare som träningsvan. 

BÅLSTYRKA 13:45-14:15
Bli stark inifrån och ut! 
Vill du få en stark hållning som både är snygg och håller för din vardag och träning? Här lär du dig mer om bålens funktion och vilka övningar som stärker såväl de inre som den yttre muskulaturen. Passar både dig som nybörjare och träningsvan.

Älskade mage, älskade core! Som kämpar så hårt och är inblandad i de allra flesta rörelser vi har för oss. Vars muskler är med när vi sitter, står, går … Nu är det dags att lägga allt fokus här en stund, för det är coren verkligen värd! En stark mage ger en bra grund i all annan träning vi håller på med. Inte minst ger den oss hållningen vi behöver för att orka lyfta rätt och röra oss smidigt. Är vi svaga i kroppens kärna så får vi lätt problem med allt från rygg till knän och till och med fötter

STRETCH PASS 14:20- 16:00
Avslutar med stretch, triggerpunkter och yinyogapass /övningar

Varje workshop är 1, 5 tim lång och vi varvar teoretiska block med praktiska övningar och går till botten med vad, när, hur och varför.

Anmäl dig till lollo.jansson@remove-this.bodyjoy.remove-this.se
Pris 275 kr per person. Faktureras vid anmälan. Anmälan är bindande. Betalning ska ske innan Workshopen börjar för garanterad plats.

Begränsat antal platser 20 st.