Yoga Of Hope

Yoga Retreat - Yoga of Hope 3/11

Anmäl dig genom att klicka här! 

Kom och yoga för barnens skull. Välkommen till en halvdag för dig som vill boosta hälsan och landa och samtidigt fylla på med mer energi…

Yoga retreat på Body Joy i Hamnen och Mölnvik, som lyser upp höstmörkret. Välj vilket pass du vill boka dig på genom att betala valfritt belopp! Kom ombytt och klar i mjuka kläder. Medtag sockor, filt, kudde och vattenflaska samt försök att få så lite intryck på morgonen som möjligt. Gör saker långsamt, undvik tv o radio, ät en lätt frukost. Kom till Body Joy med ett öppet sinne och nyfikenhet! 

Vi bjuder på yoga & kunskap, skapar nyfikenhet och undersökande. Välkommen!

VI ARRANGERAR YOGA OF HOPE 3/11 TILL FÖRMÅN FÖR BARNCANCERFONDEN.
Yoga Retreat i Mölnvik 08.00-12.00 
Tema: Öppna ditt hjärta. Vi håller yogaklasser i Hathayoga, yinyoga och berättar om hjärt-chakrat, lär oss andas och meditera samt äter en mysig frukost tillsammans. Mer info kommer inom kort. Anmäl dig direkt på länken ovan. Välj själv vilket belopp du vill bidra med.

Spin-Soma-Yin i Hamnen 08.30-12.00
Sissel och Lollo har satt ihop en underbar morgon åt våra medlemmar. Dagen startar med Mindspinning fortsätter med Soma Move och avslutar med ett skönt YinYoga-pass. Frukt och fika bjuds under dagen.  Anmäl dig direkt på länken ovan. Välj själv vilket belopp du vill bidra med.

​​​​​​​KOM OCH YOGA MED OSS FÖR BARNENS SKULL!