Box Cirkel för tonårs-tjejer 12-17 år

Box Cirkel, träning bara för TJEJER.

Box Cirkel är ett pass där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparra mot någon eller riskera att bli slagen. Här jobbar vi med en cirkelträning där vi blandar kondition, snabbhet, styrka, smidighet och boxning med både stora och små mitsar.

Vi jobbar med glädje, kamratskap, gemenskap, självkänsla och självförtroende. "Allt som händer i gruppen - stannar i gruppen" och "alla är lika mycket värda". Vi kommer att skratta och ha mycket roligt ihop.

Box Cirkel lär dig grunderna i boxning och lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik, stärka din kropp och förbättra din kondition och kroppskontroll.

Alltså: Ingen sparring mot varandra så vi undviker skador. 

Är du 13 år så  ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

TIDER

HAMNEN 12-14 år (07,06,05) 
Torsdagar 16.30 - 17.25

 

MÖLNVIK 15-17 år (04,03,02) 
Onsdagar 17.00 - 17.55

Start vecka 36

Höstlov vecka 44

Sista tillfället vecka 50 

Totalt 14 tillfällen
Terminsavgift: 1850:-

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss på barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.remove-this.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.