Funkis Multi 13 år & uppåt

Har du en normbrytande funktions/rörelsevariation och är 13 år eller äldre? Då kan det här vara träningen för dig. Vissa undantag vad det gäller åldern i gruppen finns, så hör gärna av dig till oss om du har frågor angående det. Har du en ledsagare som är med dig så är det kul om ni kommer och tränar tillsammans.

Det här är en klass som får ett riktigt SMÖRGÅSBORD att prova på under terminen. Inget pass är det andra likt. Vi kommer under terminens 12 tillfällen att prova på en hel del olika träningsformer som finns på Body Joy. Allt från Boxning, Dans, FortGjort pass, Styrka Intervall, Core och Yoga. Du får bland annat träna grundmotorik, koordination, styrka och uthållighet och röra dig till musik.

Det är DU som sätter målet på din träning och bestämmer hur hårt du vill köra och vad du vill prova på. Men till din hjälp har du en instruktör som coachar och inspirerar dig och din ledsagare till tuff och effektiv träning och en del utmaningar under terminens gång. Du får lära dig rätt teknik i alla övningar och även vad de syftar till. 

  • Allsidig & effektiv träning
  • Fokus på teknik och uppbyggnad
  • Prova på olika träningsformer under terminen
  • Vuxenträningsformer anpassade till ungdomarna
  • Utmana dig själv, din kompis och din ledare

Annica & Marie leder gruppen och hjälper er att utmana er själva samt hitta rätt nivå att starta på. Vi håller till på Body Joy i Mölnvik.