Gympaskoj 4-10 år

Gympaskoj är ett RÖRLIGT & ROLIGT pass för dej som gillar att leka & busa, dansa och röra dig till musik. Under enklare former leker vi och rör på oss i salen och tränar på alla grundrörelser som barn behöver träna på. Vi rullar, balanserar, hoppar, springer, kastar & fångar mm. Vi gör kullerbyttor, kastar i prick och tar oss genom olika typer av redskapsbanor som har mer eller mindre hinder att övervinna. I centrum står glädjen att röra sig till musik och att utveckla nya färdigheter genom att prova på olika och nya utmanande moment. Vi jobbar även med olika samarbetsövningar för att skapa en härlig gruppkänsla och trygghet i grupperna. 

Barn behöver få leka och vara små och här får dom verkligen chansen att träna med glädjen som fokus.

Genom Gympaskoj får ditt barn träna på kropps & rumsuppfattning, utveckla sin fantasi, träna på takt och rytm i våra danser, samarbeta med andra och på köpet en starkare självkänsla. Kom, släpp loss och ha skoj med oss!

Klasserna är 45 minuter långa. Vi avslutar terminerna med en avslutning tillsammans med er föräldrar och syskon. 

TIDER

MÖLNVIK
Gympaskoj 4-6 år
Onsdagar 17.00-17.45 
Gympaskoj 7-10 år 
Tisdagar 17.00-17.45  

Information
Startvecka v.4 
Sportlov v.9

Påsklov v.15
Avslutning v. 17
Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn delta i flera grupper så får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du har anmält ditt barn, kontakta gärna oss på barn-ungdom@bodyjoy.se om att betalningen är klar och du kommer att få en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Lär känna våra ledare!