Harald

Det här är Harald. Han har nu varit ledare hos oss på Body Joy ett par år men började själv i just Gympaskoj där han hade sin mamma Marie som ledare. Han är en stor förebild för våra små och stora barn och sprider god energi och goda värderingar omkring sig.

Här presenterar han sig själv: Hej, jag heter Harald och går just nu på Nacka Gymnasium. Jag har rört på mig i princip hela mitt liv. Jag började i treårsåldern med just Gympaskoj på Body Joy, för att sedan fortsätta med en rad andra sporter såsom fotboll, handboll och truppgymnastik.

Ledare av olika slag har jag varit de senaste fyra åren. Jag är ledare inom truppgymnastik sedan två år tillbaka och har jobbat med Multiskoj sedan det startade på Body Joy. Jag har även hjälpt till på en rad olika sommarläger, både på Body Joys och andras. Genom detta har jag lärt mig hur viktigt det är att ge alla en möjlighet till umgänge kombinerat med rolig och varierad träning utan prestationskrav. Jag tycker alltså att träning ska vara tillgängligt för alla och jag vet att det finns något som passar alla. Under terminen med Gympaskoj kommer vi därför att prova på olika träningsformer och lekar utan att tävla mot varandra. 

Jag hoppas att jag får chansen att träffa er och era barn. Tillsammans med era barn kommer vi utmana oss själva och varandra samtidigt som vi aldrig kommer tappa fokus på att ha det roligt!

Varmt välkommen att anmäla era barn! 

Anmäl dig här!