Helene

Här har vi Helene, hon är en av våra nya stjärnor i Barn & Ungdomsverksamheten på Body Joy. Till  hösten kommer du träffa henne  i både Funkykidz grupper, Jazzdans & Show/Jazzgrupperna.. Hon har en lång erfarenhet av både dans och ledarskap.

Här presenterar hon sig själv: Hela min uppväxt har präglats av sång, musik och dans. Fram till 25-årsåldern gick merparten av min vakna tid åt till dessa aktiviteter. 

Jag dansade på Laisings Dansinstitut från det att jag var 8 år, där  blev jag ganska snabbt ansiktet utåt och fanns med i alla dansuppsättningar. Jag höll även själv i klasser för åldrarna 14 år och uppåt. Vid ett tillfälle var jag även med och instruerade blinda i dans. 

Jag dansade i första hand jazz, show och discodans, höll på med akrobatik, men har även provat på stepp och balett. Jag  var med och dansade på Apolloteaterns nyårsrevyer, dansade på modevisningar och vid diverse andra event. Jag har även genomgått Nordiska Danslärar unionens danstest i discodans och tilldelades där högsta möjliga betyg & jag dansade även ett par år på dansskolan Sway.

De senaste 25 åren har jag dock ägnat åt Ledarskap. Jag har bl a varit Nordisk skadechef på ett försäkringsbolag och jobbat med Ledarskapsutveckling, mentorskap samt givit inspirations seminarier kring ledarskap och hur man ger sin enhet rätt förutsättningar för att lyckas.
I min roll som ledare, har jag haft stor nytta av min bakgrund. Det finns många paralleller mellan att leda stora enheter och att leda dansklasser. I bägge fallen bör man ha ett genuint intresse för människor och man har i uppgift att inspirera, utveckla, skapa stolthet, sprida kunskap och glädje. Man lyckas tillsammans.
För mig är dans detsamma som glädje. Det finns få saker som gör mig så sprudlade full av energi som när jag står på dansgolvet. Att kunna dansa är som att behärska ytterligare ett språk. Det är ett fantastiskt uttrycksmedel och ett härligt sätt att ventilera sina känslor på.
På mina klasser vill jag sprida den glädje och energi som jag själv känner och vill inspirera till lekfullhet och uttrycksfullhet. Det kommer jag bl a att göra genom att skapa en trygg miljö där alla känner sig välkomna, självklara, och viktiga. Vi ska helt enkelt respektera varandra och ha superkul ihop!

Varmt välkommen att boka ditt barn! 

Anmäl dig här!