Jazzdans

I JAZZDANS tränar du grundläggande jazzdansteknik med allt vad det innebär:

  • kroppsmedvetenhet
  • teknikövningar med fokus på baletteknik
  • taktkänsla
  • stegkombinationer
  • kickar
  • piruetter, plieér, tonduer och armarnas placering osv

Du kommer både att få smaka på den lyriska jazzdansen, men också på det kommersiella uttryckssättet med fokus på att underhålla en publik, showa och att stråla uppe på scenen. Våra duktiga och erfarna dansinstruktörer har nu producerat eget material, baserat på personlighet, intressen och egna danserfarenheter.

TERMINSAVSLUTNINGAR.
Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini- uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

I JAZZDANS träffas vi hela 12 ggr/termin. Är du osäker och har frågor om just denna grupp passar dig så hör av dig till oss, gärna på mail till barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten. Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

TIDER

MÖLNVIK
8-10 år Söndagar 11.30-12.25 (även nybörjare)
 

10 år och uppåt tisdagar 18.00-18.55 Jessica

Startvecka 36
Höstlov vecka 44
Sista träningsveckan 48

Totalt 12 tillfällen
Terminsavgift: 1650:-

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn gå i flera grupper än en har vi så klart en rabatt. Då får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. I så fall behöver du kontakta oss för att få en faktura skickat till dig. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du anmält och betalat för ditt barn är du välkommen att kontakta oss på barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.remove-this.se om att betalningen är klar. Då får du ett mail med en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Lär känna våra ledare!