Nathalie

Nathalie är 22 år gammal och uppvuxen på Värmdö. Hon brinner för allt som har med skapande, pedagogik och hälsa att göra, därför blev dansen ett naturligt val, vilken kombinerar dessa element.

Hon började dansa redan som 4 -åring och har dansat jazz, balett och modernt på skolor som Värmdö Scenskola, Miro Kids, Janes Dansstudio, Lasse Kuhlers dansskola, Balettakademien m.fl. Hon har även varit aktiv som både ledare och gymnast inom truppgymnastik i 5 år. Nathalie är licensierad Funky Kidz och utbildningar hon gått är Lasse kuhlers 3-åriga linje på kvällstid, Södra Latins Gymnasium med inriktning estetisk dans, Balettakademiens 1 åriga förberedande dansarlinje, och har för tillfället ett år kvar på Dans- och cirkushögskolans dansarutbildning. Utöver detta har hon även gått ett flertal utbildningar inom anatomi och fysiologi. Hon har också undervisat i dans och gymnastik i över 8 år.

På Body Joy är hennes mål inom barn-och ungdomsverksamheten att uppmana till rörelseglädje, samt att föra vidare sin egen passion till så många hon kan. Att se barnen, motivera, och inte minst ge dem verktyg som förhoppningsvis bidrar till en individuell artistisk utveckling, såväl som mental, kroppslig, som koreografisk. Att så ett frö i barnen, att visa att dans är så mycket mer än bara steg och rörelser. Viktigt för Nathalie är att förespråka en sund livsstil.