Show/Jazz 7-8 år & från 11 år och uppåt

Show/Jazz är en glad och ösig dansform med inslag från musikaler och det kommersiella uttryckssättet med fokus på att underhålla en publik.

I SHOW/JAZZDANS tränar du grundläggande jazzdansteknik med allt vad det innebär:

  • kroppsmedvetenhet
  • taktkänsla, musikalitet
  • stegkombinationer
  • kickar
  • snurrar osv

Syftet är förutom att lära sig dansens tekniska grunder, att kunna underhålla en publik, showa och att stråla uppe på scenen. Dansstilen showjazz syftar till musikalgenren och den kommersiella jazzdansen som används vid bland annat tv-galor så som Melodifestivalen.

Våra duktiga och erfarna dansinstruktörer har nu producerat eget material, baserat på personlighet, intressen och egna danserfarenheter.

TERMINSAVSLUTNINGAR

Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini-uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

I Show/Jazz träffas vi hela 12 ggr/termin och du bör ha ett par års danserfarenhet, antingen från våra Funkykidz grupper eller från en annan dansskola. Är du osäker och har frågor kring vad du ska välja så hör av dig till oss, gärna på mail

barn-ungdom@bodyjoy.se

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten.  Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningpass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Lär känna våra ledare!