Showgruppen från 13 år

Body Joy är stolta över att ha en grupp med ungdomar som är beredda att satsa det där lilla extra på sin dans. Vi är därför måna om att alla nya elever som kommer in i gruppen har samma ambitionsnivå så vi kan bibehålla kvalitén och den snabba utvecklingen. Privilegiet denna grupp har är att de får extra mycket scenvana då de får representerar Body Joy på olika events och happenings. Vi vill att du som elev ska vara dedikerad, ha ett brinnande intresse för dans och älska att stå på scen.

Är du 13 år eller äldre kan du skicka en ansökan om att bli en del av denna grupp. Vi anordnar en audition i och med den första träningsveckan varje termin. Går du redan i någon av våra andra dansgrupper kan du även prata med din lärare om du har frågor och vill prova till denna grupp. Vid audition tittar vi på olika delar, bl.a dina tekniska färdigheter, hur du tar instruktioner, ditt engagemang i dansen och glädjen att förmedla ut till en publik.

Blir du antagen till gruppen, tränar vi tillsammans på tisdagar 19,45 och söndagar 17,30. Lektionerna är 75 min vid varje tillfälle och du förväntas planera in de datum som är satta för olika uppvisningar. Dom får du av din ledare.

Blir du inte antagen denna gång, ger vi dig förslag på en grupp du kan gå i under en termin, innan du kan söka igen! Målet är självklart att alla som vill ska komma in i gruppen i sinom tid!

Du meddelas via mail om du är antagen eller inte. Lycka till!

TERMINSAVSLUTNINGAR

Avslutningen på höstterminen sker i respektive grupp och då är ni föräldrar och syskon välkomna att titta på.  En del grupper väljer att ha en liten mini-uppvisning tillsammans med några andra grupper denna dag. Mer info om detta får ni av barnets ledare.

I SHOWGRUPPEN träffas vi hela 12 veckor/termin och till denna grupp ansökerdu om att vara med. Känner du att detta är en grupp för dig så maila oss gärna och berätta om dina danserfarenheter. Är du osäker och har frågor så hör av dig till oss, gärna per mail

barn-ungdom@bodyjoy.se

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten.  Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningspass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@bodyjoy.se så hjälper vi dig.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar.

Anmäl dig här!

Lär känna våra ledare!