Tränings Mix Junior 11-14 år

Självförtroende och glädje genom svettig och fartfylld träning.

För oss är det viktigt att rörelse och träning förknippas med glädje, något som får dig att må bra och längta efter att göra igen. Vi vill också lära dig nyttan med träningen och ge dig en förståelse för hur bra det är att träna och äta bara mat för att hela du ska må bra.

Vi vet ju att barn som rör på sig tränar sin motorik, sin kroppskontroll och får ett bättre självförtroende och en positiv självbild. Helt enkelt en riktigt bra start redan i unga år.

  • Allsidig och lekfull motorisk träning för hjärnans och nervsystemets utveckling
  • Anpassad till ålder, barn och ungdomars utvecklingsfaser
  • Tränar motorik och kroppskontroll
  • Stärker självförtroendet och ger en positiv självbild
  • Provar på olika träningsformer – från kullerbyttor och Yoga till boxning och Zumba

I våra Träningsmix-grupper provar vi på olika träningsformer. Vi serverar under terminen ett "smörgåsbord" som kan bestå av bl.a allt från Yoga, Spinnig, Boxning, Zumba till Core och ren styrketräning. Vi fokuserar mycket på en bra teknik för att förbereda barnen och deras kroppar för långsiktig träning framöver. 

Under klasserna lägger vi stor vikt vid hur det känns, istället för hur de ser ut. På så sätt bygger vi upp barnens självförtroende och skapar en drivkraft att vilja lära sig mer. Den äldsta gruppen är perfekt för dig som vill prova flera olika träningsformer och snart är stor nog att träna på egen hand på Body Joy.

För att du ska tycka att det är kul är det viktigt att träningen är på en nivå som du känner att du klarar, både fysiskt och intellektuellt. Alla behöver röra sig för att utvecklas på ett positivt sätt. Det finns tydliga samband mellan fysisk aktivitet och ökad inlärningsförmåga. Allsidig och lekfull motorisk träning påverkar hjärnans och nervsystemets utveckling positivt.

Anmälan är bindande. Kursavgiften ska vara betald innan kursen startar. 

Anmäl dig här!

Om du går på mer än en aktivitet hos oss så får du 25% rabatt på den andra aktiviteten.  Rabatten ges på en billigaste aktiviteten. Är du mellan 13-15 år? Då ingår även vårt JUNIORKORT som ger dig tillgång till de flesta gruppträningpass på Body Joy. Vill du veta mer om det så ring oss på 08-574 102 60 eller maila barn-ungdom@remove-this.bodyjoy.remove-this.se så hjälper vi dig.

Tränings Mix träningstider

Mölnvik 

11-14 år Torsdagar 16.30- 17.15

Startvecka v.4 

Sportlov v.9

Påsklov v.15 

Avslutningsvecka v.17

Terminsavgift: 1450:- för 12 ggr 

Vill du gå flera gånger i veckan?

Vill ditt barn delta i flera grupper så får du 25% rabatt på den billigaste aktiviteten. Det går inte att få rabatten genom att anmäla sig på hemsidan. När du har anmält ditt barn, kontakta gärna oss på barn-ungdom@bodyjoy.se om att betalningen är klar och du kommer att få en rabatterad faktura på den 2:a/billigaste aktiviteten ditt barn går på.

Lär känna våra ledare!